måndag, september 10, 2012

Otis 4 månader

Mossfolk efterlyste en bild på Otis. Så här stor har han blivit nu. Fyra månader och nyss inflyttad till stan. Det går bra men det är mycket som är nytt för en liten hund som är van vid skog och ängar. Koppelträningen kommer vi att få köra hårt med, det är ingen höjdare för en hund som mestadels sprungit fritt. Alla nya lukter, människor, trafik, hundar.....allt tar på krafterna och Otis blir SÅ trött. Så även matte :) Men han kommer att lära sig snabbt, det tror jag. Och jag söker små oaser i närheten, ställen där han kan få springa fritt en stund. Så har vi skogsbrynet också, dit kan vi åka närhelst vi vill. En ny tid har börjat. En tid med hund i stan.

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Oj, så fin han är och oj, så mycket nytt att ta in!

Tur att matte är hemma på dagarna ..,det måste underlätta det hela.

Klappa honom från mig!

mossfolk sa...

Ja jag säger också det -vilken tur att matten är hemma om dagarna! Vi övar ju också för fullt. Med rätt dålig framgång än så länge ska erkännas.

Men så fin han är. Det måste väl ändå vara rätt ovanligt med sådan nos och ögon på en springer?

Evas blogg sa...

Elisabet: Ja det är mycket nytt och han blir alldeles slut. Ja det var ju en förutsättning för oss (att jag var hemma). Eller rättare sagt, just därför att jag är hemma kändes det så rätt att köpa hund. Jag ska klappa honom från dig :)

Mossfolk: Här går det lite si och så också, ensamträningen har vi inte börjat med än. En sak i taget. Det här är en jaktspringer och de ser lite annorlunda ut än den vanliga varianten. Han får ljusbruna ögon och ljusbrun nos, fast den kanske förblir fläckig.

Hajan sa...

Det var det sötaste jag sett pålänge,men det är klart han bliver trött.Så himla mycket nytt den lilla krabaten skall upptäcka
lycka till.
kram

Vonkis sa...

Men vilken fin bild (och hund så klart). Titta rakt in i kameran sådär :-)

Evas blogg sa...

Hajan: Ja han är fin!! Tack ska du ha.

Vonkis: Ja han är duktig på att ställa upp på bild :)