fredag, september 14, 2012

När hösten kommer söker jag ny bostad

Det är samma sak varenda år, så fort vi har flyttat in till stan så börjar sökandet. Varenda dag kollar jag på nätet efter en ny bostadsrätt. Och aldrig händer det något, vi bor kvar. Ibland hittar jag ett bra objekt men det är för dyrt eller fel läge eller något annat. Och jag inser att vi bor bra där vi nu bor. Jag vet inte vad detta sökande beror på. Det är som om det måste ske en förändring i mitt liv. I juni hade vi en lägenhet på gång (även fast det inte var höst), en helt nybyggd sådan i ett fint område. Vi fick vår lägenhet värderad och mäklaren var på hugget. Sedan sa vi nej, det blev för dyrt, för långt från stan, för snabb affär.....

Vi blir nog kvar där vi bor.

5 kommentarer:

Hajan sa...

Varför trivs Du inte där Du bor ?
Om Du blivit kvar så många ggr
måste det ju vara något som är bra i allafall.Kan Du inte ändra inne
på saker och ting.
Jag tycker synd åt dig, måste vara
jobbigt lilla vän
kramar

Hajan sa...

den här blogger kan ju inte vara klok,
när jag håller på att skriver nin kommentar till dig
kommer denna upp med.
ha en bra helg nu,2 kommentarer utan att jag vill det själv ????

Vonkis sa...

Känner igen känslan. Kanske blir det ingen flytt för att just själva flytten är så pass energikrävande att en flytt är svårmotiverad.

Eller så är det egentligen något helt annat du behöver ändra på

Bloggblad sa...

Jag skulle gärna flytta till en lägenhet, vårt hus är 40 år och behöver ständig omvårdnad, något som ingen av oss har tid för eller orkar med.

Men - maken kan bara inte tänka sig att ha grannar nära inpå, så det lär inte bli något. Huset och läget är jättebra, men som sagt: mycket jobb blir det!

Evas blogg sa...

Hajan: Jag trivs jättebra där vi bor. Lägenheten är fin men det är aningen för bullrigt utanför. Jag tror att det mer handlar om att jag vill ha en förändring i livet.

Vonkis: Nej jag tror inte jag orkar styla lägenheten för visning, packa, sortera....Tror det är en förändringslängtan. Den brukar gå över efter några veckor.

Bloggblad: Det är skönt med lägenhet, okej att det är en bostadsrätt och vi borde göra något åt badrummet. Men ingen nödvändighet. Enbart lägenhet skulle kännas jobbigt men vi har ju stugan där vi bor från juni-sept.