lördag, maj 23, 2009

Underbart......är det, att kunna gå ut i nattlinne, stövlar och kallingar.

En av höjdpunkterna när det gäller livet på landet.

10 kommentarer:

eva sa...

Det värsta är att jag gör det i stan....var ut och dammade mattor i trosor och linne i morse. Hämningslöst halvnäck på gräsmattan (oklippt) trots att grannen har balkong ut över våran gård, nästan. Skönt och ha passerat femtio och göra som man vill! :)))

Snart far vi!!!
Puss!

PS. Jag älskar dina foton!

Evas blogg sa...

eva: Ja men när man bor på andra våningen känns det inte kul att gå ut i nattlinnet. För då går jag ut för att promenera och där går gränsen för mig :) Jaa du, tre veckor kvar! Nedräkningen har börjat. Tack! Va roligt att du gillar dem.

Vonkis sa...

Härligt!

Eva Swedenmark sa...

"Vi måste bo så att jag kan gå ut i pyjamas och köpa mjölk" sa dottern när vi sålde huset och flyttade till stan. Ja, vi bor på en lugn gata. På landet njuter jag som du av att gå omkring hursomhelst. Och alla gör det på min totalt osnobbiga ö. Härligt!

Evas blogg sa...

Vonkis: Jepp :)

Eva: Härligt att bo på en lugn gata i stan. Gick hon uti pyjamas och köpte mjölk? Härligt att bo på en osnobbig ö. Vi har så få grannar här i skogsbrynet så det är sällan vi stöter på några. Bara någon enstaka skogsvandrare eller grannen som kör med sina draghundar.

gryningsljus sa...

Ja du, Eva... Själv är jag mest intresserad av snabb hjälp från en bloggproffessionell kvinna som du... Fråga 1: Hur lägger jag in bloggar som jag vill följa? Fråga 2: Vart tog du vägen från min sida, du som var en av mina följare? Ja, detta är vad mitt huvud är fyllt av denna söndagskväll! Kram på dig! /Karin H.

Evas blogg sa...

Karin: Inte det sämsta att ha huvudet fyllt av :) Skämt åsido:
Om du går in på Anpassa längst upp på sidan, där kan du hitta allt möjligt roligt som du kan lägga till på din sida, bl a andras bloggar. Testa och hojta om det inte funkar. Jag vet inte var jag försvann men nu har jag lagt till dig igen. Kram och lycka till!

mossfolk sa...

Härligt. Fast det är ungefär så jag kan se ut på allra sista kvällspromenaden med Lurvig ;)

Ellis sa...

Visst är det härligt? :-) Så bor ju jag för jämnan och det är så skönt! :-)

Evas blogg sa...

Mossfolk :) Härligt!

Ellis: Ja tänk så skönt du har det. Ja det är härligt att slippa bry sig. Bara gå ut.