måndag, maj 25, 2009

Giffelbakning


Ja inte vet jag om de blev lika goda som Elisabets gifflar. Men helt OK blev de.

Och när jag ändå höll på att härja i köket blev det ett kok lingonsylt också.

13 kommentarer:

Jämtlandstösen sa...

Mmm, vad det ser gott ut:-)Det är så härligt med nybakt bröd, man borde baka oftare...

Ingela sa...

Ser jättegott ut. Visst har du ett proffsbagarförflutet?

Jag måste också koka sylt. Vi äter ur sista burken nu så det är dags att koka av de frysta lingonen.

Evas blogg sa...

Jämtlandstösen: Ja visst är det härligt med nybakat? Det är sällan jag bakr nu för tiden men kände att det vara dags nu igen. Bra att ha i frysen i stugan.

Ingela: Njae proffs...jag hade ett litet gårdsbageri under några år så jag har bakat mycket men är självlärd. Visst är det härligt att ha bär i frysen? Mina lingon är snart slut och de andra bären tog slut för ett bra tag sen. Hoppas det blir ett bra bärår!

Elisabet sa...

Det blev dom säkert. Och lika eleganta i passformen som pv:s ser jag ..-)

Evas blogg sa...

Ja men jag undrar vad du/ni har för fyllning i era?

Christina sa...

Åh, så smarrigt det där såg ut!!! Hade du någon fyllning i eller...?

Evas blogg sa...

Christina: Ja jag hittade ett recpet med fyllning: mandelmassa och äppelmos men jag är inte riktigt överens med smaken. Söker nu andra fyllningar för bullarna blev mkt saftiga och goda.

Annika sa...

mmmm...jag skulle vilja sträcka handen genom cyberrymden och norpa ngra stycken...
MUMS!!

Evas blogg sa...

Annika: Your welcome!

Eva Swedenmark sa...

Oh nej Eva vilken grym bild!!! Jag vill bara bryta min hårda LCHF-diet och kasta ut en hand efter några varma nybakade..! Gott ser det ut.

Evas blogg sa...

Eva: Ja just ja, nu frestar jag er alla som kör LCHF. Något jag borde göra men istället bakar jag godsaker. Fast det är mer i bjudsyfte än för eget bruk. Sommarens alla stugbesök kräver sina bullar :)

Marskatten sa...

Så vackra som de verkar är de säkert helt delikata också!

Evas blogg sa...

Marskatten: Tack ska du ha :)