måndag, oktober 15, 2007

Måndagsbesök på..


..i Birsta / Sundsvall.

Visst hade jag en del jag skulle handla men tänk att det alltid blir mer än man tänkt sig!


Hm, ja, det var väl kanske främst det på den bortre vagnen som var viktigt! Det övriga slank bara med.

På vägen hem kändes det skönt att ta en paus vid den här lilla tjärnen. Lugnt och fridfullt och en värmande sol.Men nu är jag SÅ trött!

23 kommentarer:

Det Mörka Hotet sa...

Ha, ha, ha: ja, jag lovar att det är precis likadant för oss andra (också)!


DMH/Samuel

Evas blogg sa...

Samuel: Säger du det :-)

Anonym sa...

Tänk att det finns så mycket snören och ljus man behöver och servetter och lite krokar och lite ramar och lite...tja, alltid finns det nåt!
Annika på andra sidan berget

Evas blogg sa...

Annika: Exakt, det finns ju faktiskt hur mycket som helst, som man bara inte tänkt på att man behöver! Till exempel tuschpennor med stämpel i ena änden och ljusslinga med stjärnor på och nya muggar och sexpack julklappspapper och.....

Blyger sa...

Ja! Du köpte de där tuchpennorna med stämpel som jag berättade om!! Å! Jag är avundsjuk!!! Du, Eva, vilken VACKER bild på tjärnen!!

Madicken sa...

Jag blir trött bara jag ser IKEA. Har bott på gångavstånd från ett av deras varuhus...

darkangel och mumma sa...

Det brukar vara mycket som slinker med av bara farten. :)
Ljusslinga med stjärnor vill jag ha!

Lena sa...

Hiihi... inga muffins till maken? (med tanke på att jag mutade Älsakde sambon med kantarellmuffins inför vår IKEA-resa)
Jag ska inte säga att jag inte är avundjuk, för det är jag, trots att jag inget behöver. Men just snörena, papperen, småjoxet... det där man inte visste man behövde...
Jag skulle varit (nästan) påväg till Sundsvall(:s-trakten) instundande helg, till barn och barnbarnet OCH Ikea. Nu blir det begravning för oss i stället.
Känner att det får bli en tur till Haparanda - Ikeaabstinens.....!!

Evas blogg sa...

Blyger: Ja inte kunde jag hålla mig från dem! Känner du igen tjärnen? Ett bra pausställe efter vägen.

Madicken: Ja då förstår jag om du inte är så begiven på den butiken! Vi har ju 20 mil till närmsta butik så för oss blir det en rolig utflykt att åka dit.

Darkangel och mumma: Ja det brukar bli det! Ljusslingor hade de i flera modeller. Den jag köpte kostade 39 kr och drivs med batteri, gummiploppar bakom stjärnorna så man kan sätta de på väggen. Hur snygg och praktisk som helst!

Lena: Nej tänk jag behövde inte muta med någonting! Tror han följde med mest för att sonen, hans flickvän och yngsta dottern följde med. Det blev en trevlig utflykt. Hur långt har ni till Haparanda? Lycka till i helgen!

Panter sa...

Jag tror aldrig att jag gått in i ett IKEA-varuhus utan att komma ut med något eller ganska mycket. Livsfarligt men roligt.
Så nu ska det stylas om hemma?

Lena sa...

..."bara" 15 mil til Haparanda! Tack för lyckönskan inför helgen. Fiolspelare är infångad. En pojke från byn, fast nu har han flyttat, men han känner/kände pappa (som fiolspelare! litte kul). Så nu tror jag att jag har allt under kontroll, ska bara baka matbröd till sopplunchen efteråt!
Har just misslyckats kapitalt med en skrivning (oj det heter prov) så nu behöver jag inte "ampas" för den mera.... bara att gå vidare....
:)

Evas blogg sa...

Panter: Ja att åka till IKEA utan pengar är ingen mening. Men fenomenet att man alltid får med sig en massa saker man inte tänkt sig, är ganska intressant. Kan det bero på att allt är så billigt? Man tror man behöver för det kostar ju ändå så lite? Nja det är inte hemma det ska stylas, snarare på min nya arbetsplats.

Lena: Då har du lite närmre till IKEA än vad jag har. Men du, inte så konstigt om det inte funkade att skriva prov mitt i allt som du har omkring dig just nu. Tror att du har funderingar, jobb så det räcker. Och det kommer nya prov där det kommer att gå galant! Ska ni ha lunchen i församl.gården eller hemma hos någon?

Panter sa...

Jag har också ryckt tag i mitt arbetsrum. Siktar på att det ska vara klart vecka 44.

Evas blogg sa...

Panter: Ja det är viktigt att ens arbetsrum är trivsamt. Lycka till med din styling!

Annika sa...

IKEA...En utlandssvensks bästa vän!!! Man tänker att man ska ha bara det och det...Och sen kommer man ut med sådär 2 kassar med bara småplock till råga på allt! jaja, det är roligt att vara där iallafall. Är smått kär i IKEA ;-)))
Hur långt får du köra för att komma till "ditt" IKEA?

Evas blogg sa...

Annika: Ja visst är det kul med ett besök ibland. Jag har 20 mil till Sundsvall, det är det närmsta IKEA. Hur långt har du till "din" butik?

Elisabet sa...

Här är en som ÄLSKAR Ikea.

Jag tycker att det är helt ljuvligt att strosa omkring och få impulser och ja, jag tycker det är mums-mums.

Evas blogg sa...

Elisabet: Ja man kan få många goda ide'er där, men då ska det vara lite folk. Vid trängsel tycker jag inte man hittar/ser någonting. Därför vi åkte dit en måndag f m, garanterat lite folk.

Anonym sa...

Det var ingen dålig rastplats. Du har inte så nära till IKEA...så jag hoppas att du fick alla pinaler med. Dom har blivit bättre med åren...förr var det ju alltid något som saknades :O)

Jämtlandstösen sa...

Nu kommer jag ju på att det var ett tag sedan jag var på IKEA! Skulle ju behöva ett litet bord och en liten stol till dottern egentligen....
Men tror nog att det blir MIO istället, mindre frestande än IKEA men i gengäld närmare:-)

Evas blogg sa...

Jämtlandstösen: Ja visst är det roligare att åka till IKEA men, som du säger, en bit längre att åka. Och vägen är ju SÅ trist!

lena sa...

Sopplunch, Pappas fisksoppa, hemma hos fd maken/svärsonen.
Därför upptas dagens tankar av, linnedukar, porslin, bullar, andra tillbehör som jag ska ha med från Boden. fd maken har inte så avancerat i sina skåp och lådor, inte efter min smak i alla fall. (det är 18 år sedan vi skildes åt så utarmningen är total, styrfarten slut)

OCH, ska det bli som jag vill ha det så får jag ta med!
JESS.

Evas blogg sa...

Lena: Ett varmt lycka till önskar jag dig!