lördag, oktober 13, 2007

I morgon hade vi planerat att åka på en restresa till Turkiet men vi bokade aldrig in oss på 1 600 kronors sista minutenresan. Andra saker har "kommit emellan".

Det har känts lite sisådär. Jag har gått och tänkt på den långa stranden, havet, maten...Det hade suttit fint med lite värme nu när det är så kallt här hemma. Samtidigt som det känns så bra med allt det nya som håller på att ta form här hemma.

Ännu bättre kändes det nyss, när jag var in och kollade vädret för de närmsta dagarna. Regn i Alanya i början av kommande vecka, därefter sol men en temperatur på ca 12 grader!

Det blev nog bäst som det blev.

Tror jag.

21 kommentarer:

Bloggblad sa...

Det är ju skönt när man kan ta det med ro.... det går ju fler resor. Hoppas inte det är nåt tråkigt som kommit emellan.

Evas blogg sa...

Bloggblad: Jag tror jag kan ta det med ro därför att jag inte varit riktigt jättetänd på att åka iväg. Har inte längtat så där mycket som man ibland gör. Nej då, det är bara roliga saker som kommit emellan. Ska snart berätta vad det är.

mossfolk sa...

Äh, alldeles säkert hade det regnat mest hela tiden om ni hade åkt dit ;)
Dessutom lät det riktigt trevligt att det var roliga saker som kommit emellan!

Evas blogg sa...

Mossfolk: Ja jag tror det kommer att bli lika bra här :-)!

Bloggblad sa...

Det var ju bra! Jag tittade efter dig på Grannyran på Frösön nyss...

Anonym sa...

Du har gjort ditt val och det lät helt klart rätt. För är det 12 grader varmt där borta...ja då är det kallt...för det är ju så fuktigt. Kommer ihåg när jag var till Ibiza i majmånad för många många år sedan. Jag har nog aldrig frusit så mycket som jag gjorde då. Sängkläderna var alldeles råa när det var dags att lägga sig och någon badning var det inte tal om. Burr

Evas blogg sa...

Bloggblad: Nej någon grannyra var jag inte med på. Fel postnummer och tur var väl det då jag inte är med i Postkodmilj. Jag hade fått ett smärre bryt om det var vårt nr som vann och jag inte hade varit med!!

Gunnel: Ja precis. Det är inte kul när det är kallt i sydeuropeiska turistorter. Fukten gör det ju bara värre. Oc hotellen är inte byggda för kallare klimat.

bollebygdsbo sa...

Ska bli spännande att höra om planerna du/ni har. :-)
Ser fram emot det.

Evas blogg sa...

Bollebygdsbo: De kommer snart!!

Vonkis sa...

Oftast finns det ju en mening med sånt här, detär säkert något på hemmafronten du ska koncentrera dig på nu så stt du kan njuta till hundra procent när ni åker iväg.

smulan sa...

Det var nog klokt att inte åka iväg den här tiden på året om du vill ha sol och värme. Till Medelhavet bör man åka senast mitten av september för att vara säker på sol och värme. Efter det är vädret opålitligt.

Samma vintriga väder i Omsjö..
Cést ca!

Evas blogg sa...

Vonkis: Ja så är det. Kunde ha blivit splittrande att åkt iväg fast det egentligen var så mkt annat som väntade. Ibland vill man för mycket.

Smulan: Vi har varit i Turkiet två ggr tidigare just den här tiden. Har haft varmt och fin väder bägge gångerna. Men, som du säger, då ska man ha tur. Så det är en chansning. Här har snön regnat bort i natt.

londongirl sa...

Det låter som att det blev ett bra val ändå att avstå från resan. Hoppas allt är bra med dig!

Jämtlandstösen sa...

Jag tycker också det ska bli spännande att höra om det nya på hemmafronten:-)
Tur att du inte åkte, det är inte kul med styggväder utomlands, man har mycket lättare att handskas med sånt väder hemma:-)

Panter sa...

Det är en mening med allt. Regn och måttligt varmt i Turkiet hade INTE varit kul.
Roliga saker på gång, så spännande!

Evas blogg sa...

Londongirl: Ja, det här blir bra. Tack, jag mår utmärkt! Mycket som snurrar i huvudet men det är roligt snurr.

Jämtlandstösen: Ja hemma kan man sitta inne och kura. Men åker man utomlands är ju en del i det hela att vara ute i värmen. Visst kan det vara mysigt ändå att komma bort men, som sagt, inte rätt tillfälle just nu.

Panter: Jag ska berätta vad det är i ett inlägg, känns som om det är dags nu.

Anki sa...

Jag var i Turkiet förra veckan och då hade vi 28 grader. Eftersom jag varit sjuk ett bra tag innan, så blev det en härlig rekreationsvecka för mig, med värmen och den underbara maten. Du har det härliga kvar till en annan gång, när det passar dig bättre.

Evas blogg sa...

Anki: Välkommen hit! Ja jag får ha det! Och jag vet ju att det brukar vara fint där den här tiden. Men vädret såg inte så lovande ut enligt prognosen, men man vet ju aldrig. Härligt att du fick en fin semester där!

Elisabet sa...

Det blir nog bra, ska du se.
Jag tror verkligen på att det är en mening med allt, även om jag inte för mitt liv begriper hur det fungerar.

Men om man tittar i backspegeln .., då ser man ofta ett slags ..., mönster.

Ett pussel .., där bitarna liksom fogats samman.

Så tycker jag nog att det är.

Det Mörka Hotet sa...

Strunta i turkarna - de klarar sig utan er - utan kom ner till Östergötland istället så slipper ni pass och växelstrul!


DMH/Samuel

Evas blogg sa...

Elisabet: Ja det har du rätt i, oftast blir det bra.

Samuel: Tack ska du ha, det låter lockande! Men idag var vi ju ända till Birsta, strax utanför Sundsvall. Tror det var lika varmt som i Turkiet, säkert plus tjugo mitt på dagen. Och inni på IKEA var det ännu svettigare :-)