fredag, oktober 19, 2007


Jämtlandsreklam

Denna tub är en del av en av banorna vid minigolfen i Badhusparken, (tror att bollen ska genom den, eller nåt).

14 kommentarer:

Elisabet sa...

Aaaaa ..., det tog en stund innan tuben syntes!
Finurligt.

I Perstorp i Skåne har man jättestor flaska med Ättika som "staty" ..-)

Jeez sa...

*s* kanske inte det vackraste konstverket... men gott?

Ellis sa...

Gott gott!!

Nu väntar jag bara på att det ska komma en laktosfri variant. Jag saknar mitt messmör!

mossfolk sa...

Jag trodde först att tuben var inklistrad i bilden. Vackert var det inte, men effektivt kanske? Jag blev i allafall sugen på messmör :)

Evas blogg sa...

Elisabet: Ja den smälte liksom in i höstfärgerna.

Jeez: Men nu har jag lagt till vad den används till, det är ju inget konstverk. Men jag blir sugen på messmör när jag ser den.

Ellis: Ja det borde väl komma det också tycker man, det börjar ju finnas div. laktosfria varor.

Mossfolk: Ja visst blir man?!

Jämtlandstösen sa...

Nejmen, den hade jag missat! Det märks att det var ett tag sedan jag besökte minigolfen. Ja, någon storspelare har jag aldrig varit, men det har blivit någon gång ibland i alla fall:-)

Evas blogg sa...

Jämtlandstösen: Jag hade också missat den, tills jag proimenerade förbi där för någon vecka sen. Har inte spelat minigolf på flera år men det är jättekul, bara man kommer sig för.

Anonym sa...

Nu har jag varit borta ett tag, märker jag! Du har ändrat i layouten, det känns fräscht och nytt! Kul att se lite akvareller igen, det var ett tag sedan?
Golfbanan ser festlig ut!

Evas blogg sa...

Marskatten: Välkommen tillbaka! Jag har saknat dig! Ja det är kul att ändra lite ibland.

Anonym sa...

Tack Eva! Jag har saknat det själv, men ibland vill inte tiden räcka till riktigt. Nu blev jag sugen på messmör - det är ju så himla gott!

Anonym sa...

Sådana där minigolfbanor gillar jag där det är en massa roliga hinder som skall klaras av. Förr fanns det en sån bara en mil härifrån. Bl.a skulle man få bollen genom ett kanonrör och då skulle den klonka ner i en spann som hängde i ett träd och så ner i en ränna för att hitta det lilla hålet. Ibland lyckades det..men bara ibland

Evas blogg sa...

Marskatten: Ja tidsvis behöver man en bloggpaus. Fast jag har svårt att klara det :-) Messmör, jag kan längta efter det ibland men köper det sällan.

Gunnel: Ja det finns många kluriga banor som kan vara lite knepiga. Tänk att det finns människor som sitter och klurar ut dessa banor, fantasirika personer måste det allt vara.

Lena sa...

Jag promenerade förbi din port i fredagskväll...igen... synd att jag inte gick ända in till stan, DEN tuben har varit fin att se. Men jag var så trött efter 60-milaresan så jag gick från bonusdotter i förtid och gick hem till dotterns bädddsoffa, var tvungen att få vila inför lördagens prövning!

Evas blogg sa...

Lena: Men nästa gång måste du komma upp!!! Och nu måste jag hälsa på hos dig och se om du skrivit något om helgen.