lördag, maj 26, 2007

Pingstafton

Så är det då gjort, fotografierna är tagna. Jag gillar INTE att se mig själv på kort! Så är det bara. Men det gick bra. Solen sken och vi kunde vara utomhus. Bilderna blev bra, i alla fall några av dem. Svårt när man är flera på bilden, alltid är den någon som blundar, gör en konstig min...

Efter fotografering åt vi lunch tillsammans. Vi var hos en god vän till mig och deras hus är helt underbart. Jag sprang runt med kameran och jag har fått tillåtelse att visa bilderna här.

Så...

här kommer några av dem."Salen", med utsikt mot Åreskutan (som tyvärr inte syns på bilden)."Salens" myshörnaAtelje'n, som ligger ovanpå salen. Med en öppning framme vid fönstren (därav räcket).


Vilhörna i atelje'n.

Här uppe i atelje'n åt vi en härlig lunch ( jodå jag höll mig till GI). Skrattade och hade det trevligt. Ett härligt gäng som jag är glad över att ha fått lära känna.

Och någon dag i sommar ska jag få sitta i atelje'n och måla!

För er som hjälpte mig med stylingen säger jag ett varmt TACK! I morse hittade jag min röda klänning (en sån som man bär till byxor), den jag köpte på KappAhl i april för 79 kronor. Svarta byxor till. Lite festligare än svart kavaj blev det!

Dagen avslutade med grillning vid stugan, en härlig pingstaftonskväll här i Jämtland.

Hoppas ni har det fint denna afton!!

13 kommentarer:

Inkan sa...

Så härligt att allt blev bra och att du kände det själv. Man är ju oftast så kritiskt mot sig själv...
Och fotografierna berättar om ett hus att njuta i, koppla av i - det ser så rofyllt ut.

Anonym sa...

Vad skönt att du kände att det blev bra med klädvalet.
Vilket charmigt "hus" din vän har.
Imorgon kommer sonen hem från Östersund just i dagsläget vet vi inte om han återvänder till Östersund eller om han blir kvar hemma.
Nu börjar den hårda tiden med att söka jobb för honom. /pimpim

Madicken sa...

Trivsamt hus och härligt med en sån kväll. Här är lite avslaget bland flyttkartongerna med man som somnade framför teven och jag som gäspade mig genom en film som visade sig vara första delen av två,grrr DET stod inte i tidningen.

Evas blogg sa...

Inkan: Ja visst är det ett fint hus?! Angående kritisk, nu när jag ser på den bild vi bestämde oss för tycker jag att jag ser ut som en tjock tant. Blir så arg på mig själv över dessa tankar, ändå kommer de.

Pimpim: Ja det såg lite roligare ut. Och vad jag än tar på mig så syns mina fem kilo upp och det glädjer mig inte. Men försöker ju åtgärda detta nu! Hoppas sonen ska hitta ett jobb!!

Madicken: Såg du filmen på ettan? Jag såg den, knepig, ändå kunde jag inte sluta titta. Lycka till med flytten! När flyttar ni in?

Madicken sa...

Det var en film på Viasat crime... Om flytten svävar vi ännu i ovisshet - allt från juli till september.

Evas blogg sa...

Madicken: Jaha, då var det inte samma film. Men, har dom svårt att bestämma sig (när dom vill flytta), eller ska det renoveras först?

Madicken sa...

Den nya är ledig i juli men vi har uppsägningstid till september och hoppas någon vill ta vår lya innan dess.

Evas blogg sa...

Madicken: Aj, aj då. Håller tummarna!

Rodrigo sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Bloggblad sa...

Men jag vill se bild på dig också!!!!
Nu har du inte pingat sen 20 april... ajabaja. Så du vet varför jag inte kommer hit så ofta...

Jag gillar det rena vita i rummen - till mig kommer både sotaren och en målare i veckan, jag måste röja upp liiiiiiite grand så jag inte skäms. Men sen i sommar när jag är ledig då ska jag röja för nöjes skull. Alltså nöjet att få undan och bort saker.

Evas blogg sa...

Bloggblad: Nej, ingen bild på mig!!! Jag gillar inte detta med bilder (fast jag har i och för sig en i presentationen!). Jag tänkte faktiskt på pingen härom dagen men glömde, igen. Ja visst är det fint med rena, vita ytor, det inger ett lugn. Skönt är det att röja ibland! Nu ska jag gå in och pinga!!

Anonym sa...

Skönt att höra att det gick bra :O)

En sak som slår mig när jag ser på de vackra bilderna....så fint det är när det inte finns några gardiner i fönstrena. Så rent och fint!

Evas blogg sa...

Gunnel: Ja visst är det?! Men det är inte överallt, i alla miljöer som det passar utan gardiner. Men där gör det verkligen det, likaså i vår stuga.