torsdag, maj 28, 2015


Idag kändes fjällen så nära. Vissa dagar gör de det. Det kanske har något med ljuset att göra. Det ligger snö kvar på topparna, ganska mycket snö. Det är kallt och det regnar en hel del. Ingen försommar att tala om. Maj kan få bli en parentesens månad, nästan som november. Vi har inte flyttat ut till stugan än, inväntar mer värme.

Men kvällarna är ljusa, alltid något.

5 kommentarer:

Hajan sa...

Ät det ditt hus som ligger så vackert. vet Du lilla vän alla väntar nog på försommaren nu. Men när jag läser i min Dagbok den som jag skriver i varje dag. Så väntade vi förra året med, man glömmer, jag
brukar titta ibland även tillbaka i datan. Samma unran där med, får vi någon vår. Tappa inte sugen nu lilla gumman, för värmen väntar bara om knuten tror jag.
Trevlig helg önskar jag Dig.

Elisabet. sa...

Men skulle inte din lagvigde flytta ut för nån vecka sedan? Ångrade han sig?

cruella sa...

Även här har maj varit kall, fast det är ju inte att jämföra ändå. Hoppas på en pangmånad i juni! Jag, en syster och min bror ska fjällvandra i midsommarhelgen, det blir dubbla långkallingar verkar det;-)

Evas blogg sa...

Hajan: Nej det är inte mitt hus men ett hus på den by där vi har vårt sommarviste. Ja det är bara att vänta. Tack detsamma.

Elisabet: Jo han skulle det men har bara bott där något natt ibland, även han tycker det är för kallt. Då är det kallt :)

Cruella: Ja ta med Helly Hansenställ, två upplagor. Ifjol snöade det på midsommarafton. Men vem vet, det kanske blir en kanonhelg detta år. Var ska ni vandra?

Annika sa...

Usch vilken usel maj ni har haft.
Nu hoppas jag verkligen att sommaren anländer till dig.
OCH till er alla.
Ni är så värda det att det känns i varenda fiber.