tisdag, februari 19, 2013

Skotsk middag

 
Det blev skotsk middag idag. Jag har aldrig ätit Haggis förut, det såg lite läskigt ut men var riktigt gott. Och att det innehöll lever, det anade jag. Är ingen leverälskare men det var en sådan mild smak så det gick bra. Burken har stått i kylen sedan vår yngsta gav oss den till jul. Till detta äts potatismos. Uppladdningen inför Skottlandsresan har börjat så smått. Det får nog bli en Haggismiddag på plats också.

7 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag har faktiskt ätit det på en liten pub i Skottland, i min ungdom. Smakade som pölsa, tyckte jag. Gott.

Elisabet. sa...

Härligt, nu börjar det uppdateras här! Jag ÄLSKAR lever .., och pv också .., så Haggis vore nog tänkbart till middag.

Evas blogg sa...

Bloggblad: Ja lite som pölsa fast med mer leversmak.

Elisabet: Jag försöker :) Då skulle ni nog gilla Haggis (om ni gillar pölsa d v s ).

Hajan sa...

underbara Scottland. Vilka underbara människor, vi var 1983
en hel månad. Vi bilade runt
så gästvänliga, vi hade inga rum beställt i förväg. De flesta rummen
var perfekt.
Men Du kanske har varit där förut.
Lycka till
kram Hajan

Evas blogg sa...

Hajjan: Men så trevligt det låter. Nej jag har aldrig varit där förut, ser mycket fram emot att åka dit. Tack ska du ha!

Tankevågor sa...

Har en vän från Skottland (som lite roligt nog dessutom heter Scott) och han har bjudit på haggis och det var riktigt gott trots att jag inte är så jätteförtjust i vissa leverrätter.
Påminde om pölsa minns jag.....och så fick vi såklart en väldigt god whisky från Skottland. ;-)

Skulle gärna åka dit jag med.

Evas blogg sa...

Tankevågor: Mr Scott from Scottland :) Jag är inte heller så förtjust i lever men det här var gott. Ja det ska visst drickas whisky till men det hoppade vi över. Ja det ska bli kul att åka dit. Jag har aldrig varit i Storbritannien.