fredag, februari 15, 2013

 
Jag testar min nya dator, det tar tid att hitta allt. Ett helt annat program än mitt förra. Men nu funkar allt som det ska, jag behöver inte vänta tio minuter för att få upp en bloggsida. Förhoppningsvis peppar det mig att både läsa bloggar och skriva på min egen igen.

Natten är sen, mörkt i huset. Vår hund tassar runt mig i mörkret och undrar vad jag gör. Jag läser bloggar, säger jag men han suckar och lägger sig på sin älsklingsplats i min säng.

Idag har jag börjat skapa igen, det har varit dött på den fronten ett bra tag nu. Jag gör ett album till min mamma inför den stundande 90-årsdagen. Jag letar på nätet, hittar en del information kring platser mamma har jobbat på. Bland annat platsen Mjösjö i östra Jämtland, där hon arbetade på ett hem som tog emot finska krigsbarn. Jag hittade en berättelse om kvinnan som startade det hela. En intressant berättelse. Just nu känns det inte som om ett album kommer att räcka till. Vi får väl se.

Nu tror jag det  är att göra hunden sällskap i sängen. Om jag får plats det vill säga :)

God natt till er alla där ute.2 kommentarer:

Hajan sa...

Så tråkigt att man måste skriva
2 ggr för att få fram en kommentar.
Det beror inte på Dig, det är Blogger som ber om ursäkt för att
det uppstått ett fel.
Välkommen tillbaka det var länge sen, jag kollar varje dag och hos
Dig har det inte hänt mycket.
Kom i gång nu och ha det bra
önskar Hajan

Evas blogg sa...

Hajjan: Trist att du måste skriv två gånger. Nej här har det inte hänt mycket då jag mest har varit sjuk. Jag gör ett försök med att komma igång, får se hur det går.