lördag, februari 27, 2010

BokreaTre böcker från Bokus för 113 kronor.

Det kallar jag lördagslycka.

12 kommentarer:

Annika sa...

Böcker ÄR lycka och rikedom! :)

Evas blogg sa...

Annika: Exakt så!!

Elisabet sa...

Boken i mitten, den stod jag och höll i igår, men köpte den inte.

Ont om pengar i sjukskrivningstider.

Evas blogg sa...

Elisabet: Ja här är det också ganska tomt i kassan men bokrean den kan jag inte undvara. Älskar Bokus med sina fina priser och fraktfritt är det också. 113 kr för dessa tre böcker var ett kap. Hade 50 kr i en Konsumkupong, som jag kunde dra av på den första summan.

Londongirl sa...

Bra fyndat och visst är det billigt. Blir lite sugen jag med trots att jag försöker låta bli att köpa mer böcker till redan överfulla bokhyllor. Men att låta bli helt går inte. ;-)

Madicken sa...

Underbart. P-O Enquists har jag redan läst (min morfar är omnämnd i den)Har bara i all hast rafsat åt mig en stor fin atlas på rean. Får se om jag hittar mer sedan..

Evas blogg sa...

Londongirl: Ja öcker är svårt att låta bli att köpa, trots överfulla bokhyllor. Under en lång tid har jag enbart lånat på bibblan men den senaste tiden har det blivit en del inköp. Böcker som är svåra att få tag i på bibblan. Som man måste köa länge för att få låna.

Madicken: Men vad kul! Undrar vilken han är?! Ja det finns en del att inhandla på rean.

Anonym sa...

Har också köpt P O ,den är nog bra .De andra två har jag läst ,bra båda två.Jag läser jämt,så mycket att jag ibland glömmer att jag läst och dubbelköper/Barbor i Uppsala

Evas blogg sa...

Barbro: Visst är det underbart med böcker?! En annan dimension av tillvaron. Nya miljöer och människor som man lär känna genom orden. Tänk så trist livet vore utan böcker!

Bloggblad sa...

Eva & Elisabet: Den mellersta är helt underbar. Den understa började jag på, men jag har svårt för när äldre män skriver om sina liv ... sällan intresserar det mig.
Den översta har jag kvar.

Eftersom jag har så få väggar och läser så jättemycket - är jag vansinnigt glad över biblioteken! Ställer jag mig i kö på nya böcker, brukar jag få dem alldeles färska och nya. Och om de inte är bra kostar det mig inget.

Madicken sa...

Du känner igen efternamnet när du läser.
:)

Evas blogg sa...

Bloggblad: Jag läser Olssons bok just nu men har svårt att komma in i den. Ja bibliotek är bra, jag lånar för det mesta jag också.

Madicken: Aha, spännande att läsa!