tisdag, november 17, 2009

Trodde jag skulle vara utvilad

Sol och värme brukar pigga upp. Jag trodde att Egyptenresan skulle ge massor av energi. Nu blir det ju inte alltid som man har tänkt sig. Halva semesterveckan hade jag magbesvär. Svårt att äta. Sista dagen hamnade jag hos läkare, där jag fick dropp.

Nu är det snart en vecka sedan magen började krångla. Den fortsätter på samma vis. Vi är åter hemma och jag är matt och orkeslös. Om en timme skall jag till HC, där jag fick en akuttid.

Inte det minsta utvilad är jag.

Tyvärr.

Trots det var resan fin på många sätt och vis. Och även om kroppen är matt och orkeslös så lever de goda minnena vidare inom mig.

9 kommentarer:

Evas värld sa...

Det låter ju jättejobbigt med dropp, vad tråkigt! Men jag tror att minnena från resan ändå kommer att lysa upp din höst bara du blir bra igen, det verkar vanligt med magproblem just i Egypten.Hoppas du får hjälp!

Cecilia N sa...

Ajaj, dropp!
Det var rejält med magsjukt det, låter det som.

Hoppas att de på HC finner vad det är och att det finns ett effektivt motmedel mot det.

("Hemska" historier ska jag bespara dig.)

Jämtlandstösen sa...

Det lät inte så mysigt direkt, men vet många som blivit magsjuka i just Egypten. Det är så otroligt varmt, vet dock inte hur det är just den här årstiden. Hoppas det går snart över och att krafterna kommer tillbaka i takt med att du kan äta mer igen.

Evas blogg sa...

Eva: Ja det blir nog bättre sen, för visst finns många fina minnen därifrån! Ja det är väldigt många som blir magsjuka när de reser till Egypten. Och jag var så försiktig med allt, ändå klarade jag mig inte undan.

Cecilia: Ja det blev lite mycket till sist. Tack för att du besparar mig! Det finns andra som inte gör det och jag blir inte piggare av att höra alla skräckversioner.

Jämtlandstösen: Jag förstår inte varför just detta land ger oss magsjuka.Jag har aldrig råkat ut för dålig mage förr på mina resor. Jo då, vi hade varmt, ca 34 grader, ännu varmare när vi var i öknen. Tack ska du ha! Var till Lugnviks HC idag (har bytt till den) och där är de så snälla o vänliga.

Gita sa...

Nej fy vad trist! Hoppas att du snart får ordning på din trilskande mage.

Evas blogg sa...

Gita:Trist var ordet! Tack ska du ha!

Christina sa...

Nämen så synd, nu när du var iväg och allt.
Hoppas magen stillar sig och återgår till den normala lunken å det snaraste!

Elisabet sa...

PV läste upp dina rader när jag låg under täcket i Hässleholm och jag fattade ingenting ., jag förstod inte vad som hade hänt?
Ja, han läste det här inlägget, alltså, om droppet.

Nu förstår jag plötsligt och hoppas att du har blivit bättre!

Magsjuka är en orsak till att jag drar mig för att åka till Indien, t.ex. Att kräkas och må illa är det värsta jag vet.e

Krya på dig!

Anonym sa...

varfor inte:)