söndag, juni 28, 2009

Strandhugg...

...på en strand vid en av Storsjöns stränder.

En vacker lördag i juni.

Frid.

Glädje.

7 kommentarer:

Cecilia N sa...

Och jag ställde mig ännu lite mer barfota i strandkanten på havet. Mycket angenämt i den där höjden, men lite längre ut där piren övergår till flytbrygga kändes det skillnad.

Evas blogg sa...

Cecilia: Vattnet var ljummet där i strandkanten igår. Men jag är en badkruka och gick inte längre än så. Du verkar ha varit tuffare :)

mossfolk sa...

Jag gjorde premiärdopp igår och blev positivt överaskad över hur varmt det var!
Vilka sköna sommarbilder!

Cecilia N sa...

Jag var väldigt klädd så jag vadade bara. Inte ens upp till knäna tror jag.

Annika sa...

Vilket klart och vackert vatten! Jag har bara varit i Östersund och Frösön en gång och det var för många år sedan. Tyckte att det var otroligt vackert med bergen, Storsjön och den fantastiska mångfalden av olika örter på ängarna och vid vägarna.

Jämtlandstösen sa...

Ja, det är underbara dagar nu. Vi har också doppat fötterna i Storsjön på kvällarna, men sparar med resten av kroppen lite:-) Men får värmen hålla i sig lite längre, blir man kanske modigare.... Minns när man som barn kunde bada i flera timmar i Storsjön, vi hade en särskild plats dit vi brukade åka, men nu ser ju den stranden inte ut som förr, är bebyggd med boningshus nu till en del. Men aldrig att det blev för kallt i vattnet för att bada då, inte:-)

Evas blogg sa...

Mossfolk: Tack ska du ha! Här var det nitton gr i vattnet i lördags, rekord tror jag, för att vara i Jämtland i slutet av juni.

Cecilia: Men längre än mig :)

Annika: Det är många tuirster som pratar om just mångfalden i växtligeheten. Kul! Ja vattnet här är så klart, fast just nu fullt av pollen.

Jämtlandstösen: Nej tänk så man badade. Minns att jag gick i simskola i Önsjön. Det kunde vara hur kallt o regnigt som helst men badade gjorde, varje dag.