onsdag, oktober 29, 2008

Gamla Linköping

Promenad i Gamla Linköping, där vi köpte billig choklad från Cloetta och besökte små trevliga butiker. Tänk att ha en liten butik i något av de vackra gamla husen!
Nu ska jag packa min väska för i morgon väntar en lång resa hemåt.

Tänk vad dagarna går fort när man har trevligt.

9 kommentarer:

Madicken sa...

Gamla Linköping, där har jag suttit mycket på utefiket när jag pluggade - och i Trädgårdsföreningen...Kul att du haft det trevligt i det fagra Östergyllen ;)

Emelie sa...

Lycklig hemresa! :)

Det Mörka Hotet sa...

Verkar som du haft några bra dagar i Linköping. Tack för alla härliga bilder och jag hoppas turen hem också går bra!

Evas blogg sa...

Madicken: Måste va fint att sitta vid det fiket! Trädgårdsföreningen har jag inte varit till, inte direkt säsong just nu.

Emelie: Tack snälla.

Samuel: Ja det har varit fina dagar, så kul att upptäcka en ny stad. Tack ska du ha! Den blir lång, tio timmar allt som allat.

Vonkis sa...

Dagarna går verkligen fort, allt för fort, när man har trevligt. Ta det lugnt på hemresan, vill inte läsa om galna jämtar som löpt amok på tåget nu...

Annika sa...

Vilka mysiga bilder, Eva. Speciellt den första i parken, antar att det är ett fik. HÖG mysfaktor där!
Roligtatt du gar så trevligt med din dotter i Linköping!

Monet sa...

Kul att se bilderna från Gamla Linköping och läsa om din upplevelse av staden. Hela min släkt kommer därifrån och jag har tillbringat många barndomstimmar där. I Gamla Linköping finns en kägelbana som stod i min morfarsfars sommarhusträdgård i Drabbisdal vid Vreta Kloster. Och gå till Trädgårdsföreningen nästa gång du är i staden, det är en jättefin park med gamla anor!
Monet

londongirl sa...

Vad fint du verkar ha haft på din resa. Linköping är trevligt. Jag har haft en god vän som bodde där. Jag var brudtärna på hennes bröllop ute i någon gammal vacker kyrka utanför staden....minns inte vad den hette.

Evas blogg sa...

Vonkis: Lugn och fin satt jag på tåget, hela vägen:-) Så om du läser om ngn galen jämte var det inte jag!!

Annika: Ja tänk att få sitta vid det fiket en fin sommardag! Ja det har varit så mysigt att umgås med dottern.

Monet: Välkommen hit! Den kägelbanan missade jag. Är det fint även denna årstid vid Trädgårdsföreningen? Ja Linköping är en trevlig stad, lagom stor. Känns vänlig.

Mossfolk: Ja det är en fin stad, kul att ha dottern där så jag får göra fler besök!