tisdag, juli 01, 2008

I dagens Länstidning finns detta att läsa.Och nu åker jag ut till vistet för att pusta ut till jobbdagen på torsdag.Värmen återvänder i morgon!

10 kommentarer:

Inkan sa...

Grattis - så kul att få se dig på kort och läsa och å så härligt att läsa om att ut ut det svåra kan något positivt och gott komma.
Du är en god förebild Eva!Kram från en jamtstårscha som alltid längtar.

Anonym sa...

Vilken bra artikel om dig och det du håller på med...dessutom fina bilder.

Nu kommer sommaren som sagt och vad skönt det ska bli...vi kommer antagligen ta en tur på Göta kanal

Jämtlandstösen sa...

Ja, det var en bra artikel. Bra att LT tar upp utbrändheten i en reportageserie, läste också igår artikeln om Hammarlin och hennes avhandling. Ger säket hopp åt de som nu är mitt i det att tro att det kan komma något annat och gott ur det som känns jobbigt just nu. Och hoppet är så väldigt viktigt.
Nu blir det sol igen, så nu blir det nog fina dagar för dig i stugan, i skuggan kanske:-) med en bok eller så... Vi ska också njuta av sommaren och hoppas Andrea kommer kunna få bada nu.

Bloggblad sa...

Så roligt att läsa! Och så positiv framtoning du fick - helt rätt! En fin och glad bild också. Det svåra finns där ju, men som sagt, att älta det gör att man bara trampar på stället och då blir det djupt där.

Jättekul. Lycka till... och varför jag kommer in här lite sällan... hm... jag ska inte skälla på dig mer, men jag går efter nyligenlistan på min bloggrundtur.

Elisabet sa...

Fint!
Och intressant att läsa!

Ska bli såååå roligt att få krama om dig i kassan!

blyger sa...

Och bra PR! :-)

ab sa...

Fin artikel. Du har verkligen gjort det allra bästa av situationen!

För mig började det också med ryggskott... En sjukgymnast sa en gång till mig att våra journaler är som karbonkopior på varandra, vi med de här symptomen...

Evas blogg sa...

Inkan: Tack ska du ha! Ja det finns alltid något positivt att finna, om man orkar och vill se det.

Gunnel: Ja den känns positiv och det var just det jag ville när journalisten ringde och frågade om jag ville vara med. Låter fint med en tur på Göta kanal. Det har jag aldrig gjort. Vi åker till Skåne om 1,5 vecka. Känns härligt!

Jämtlandstösen: Ja hoppet är det sista som sviker. Det är en artikelserie som fortsätter hela denna vecka. Bra för dig i ditt uppsatsskrivande kanske? Nu ska jag jobba tre dagar, vilket känns sådär med tanke på vädret. Men jag har en tavelbeställning som ska vara klar snart så det är nog bra att jag sitter där inne, annars blir det inget gjort. Hoppas ni får fina dagar i solen, med många bad för Andrea!

Bloggblad: Förhoppn.vis kan artikel inge hopp till andra i samma situation. Nej att älta blir ingen piggare av. Ja jag vet, jag glömmer...ideligen.

Elisabet: Ja nu känner di kanske igen mig också (när du sett bilderna). Jag längtar neröver, väldigt mycket.

Blyger: Eller hur?!

ab: Tack. Ja det känns så tycker jag också. Att inte fastna och bli bitter, det blir ingen friskare av. Ja tänk att det kan se så lika ut. Märklig sjukdom. Eller kanske inte, om man tänker efter.

qi sa...

Vilken bra artikel! Och så roligt att läsa mer om dig. Jag förstår att din kamp för att komma dit där du är idag har varit tuff, men men att den också gett dig styrka. Och klokhet!

Kram från qi

Evas blogg sa...

Qi: Tack. Ja vägen har inte varit rak och lättvandrad men som du säger, den har gett mig kraft. Och kanske lite klokhet:-)