lördag, juni 14, 2008


Jobbdag.


Nya varor att packa upp.


Nya kort att göra.


En halvmålad tavla som väntar.


Förkyld.


Och ute är det fortfarande svalt.


13 kommentarer:

Vonkis sa...

Vad skönt för dig att svalkan håller i sig. Här regnar det och det behövs verkligen om inte gräsmattorna ska bli lika solbrända som tanterna på stan.

Evas blogg sa...

Vonkis: Ja jag är nog lite knäpp men jag gillar svalkan. Fast OK, någon fler grad skulle inte skada! Ja visst är det skönt med regn efter en lång torka?!

Gunnel sa...

Att du är förkyld är ju inget bra annars verkar det som om det var rätt trevliga saker du räknade upp :O)

Anonym sa...

Äntligen har det blivit lite varmare här uppe i vackra norr. Vi har massor med husvagnsgäster i helgen och de umgås och trivs.
Vi jobbar mest hela tiden nu och säsongen har startat. Har inte haft en enda ledig sedan början av maj och blir ingen heller förrän sista augusti. Men vi är friska och har det gott i övrigt och det är väl huvudsaken. Ser att allt verkar bra hos dig med och det gläder mig:)
Oj om man fick lite tid över och fick kika in i din lilla fina butik. Älskar dina målningar!
Kram och ha det gott.
SolSkuggan

Evas blogg sa...

Gunnel: Jag kör med Ecinicea. Känns lite bättre nu. Ja det är mkt roligt i görningen just nu.

Solskuggan: Tack snälla du! Och här är det vslare igen. Oj vad ni jobbar. Ni är otroliga som fixar allt jobb. Varmt lycka till med er sommar!

Marskatten sa...

Krya på dig!
Här blåser svala vindar och regntunga moln drar fram över himlen. Så mycket regn som skulle behövas blir det nog inte! Det svala vädret är ganska skönt, men för min del skulle det gärna få vara 3-4 grader varmare!

Lycka till med jobbet i affären, det verkar så roligt.

Panter sa...

Hoppas förkylningen ger med sig snabbt. Det är så segt med sommarförkylningar. Här blåser det och det är verkligen svalt. Jag väntar på regnet, för det är så eländigt torrt. Aldrig är man nöjd ;)
Krya på dig!

Evas blogg sa...

Marskatten: Tack ska du ha! Ja regn behövs och här har vi fått så vi klarar oss, men det ska visst bli mer. Skulle gärna dela med mig av dropparna, om nu det gick.

Panter: Tack! Säger som till Marskatten, skulle vilja dela med mig av regnet!

Inkan sa...

Hej jamtstårscha!
Värmen kommer - När jag kommer:)
Å Eva, gud vad jag längtar till det fagra Jämtland.
Tack för att du kikade in på min blogg - jag håller på att samla in bloggar - har tappat de flesta jag lagt i mina favoriter.

Evas blogg sa...

Inkan: Hej på dig! Kul att du hälsar på! Ja det tror jag också, att värmen återvänder med dig. Hoppas du kommer att få fina dagar här i fagra Jämtland!

Madicken sa...

+13 i kväll och iskall vind...huu

Evas blogg sa...

Madicken: Oj, då har ni svalare än oss. Här är det riktigt ljumma vindar ikväll.

londongirl sa...

Trist med sommarförkylning annars verkar du ha så roligt jobb. Packa upp nya saker och måla. Vad blir det för motiv på tavlan?

krya på dig!

Har skrivit om fotboll här nedan på ditt inlägg....glömde skriva att jag känner precis tvärtom. Jag känner mig som om det bara är JAG som gillar fotboll i bloggvärlden. I alla fall som kvinna. ;-)