fredag, februari 01, 2008

På väg..

...till butiken om en stund. En mängd kort skall göras idag. I dessa VM tider har jag målat odjur, älgar och rådhuset, som nu blir till kort.

Gårdagskvällen blev bra. Något ringrostig var jag men det släppte rätt snart. Och sådana här gånger känns styrkan av att vara fler, vi turades om med programmet.

Två glada nyheter igår:

1. Vår yngsta klarade uppkörningen (vilken ingen här hemma visste om att hon skulle göra igår). GRATTIS säger en stolt mamma!

2. Jag klarade sista tentan! Nu är kursen klar och jag kan släppa teologin för ett tag.

Nu är det dags att gå till bussen.

15 kommentarer:

Inga-Lina sa...

Grattis! Till både det ena och det andra. Hoppas det gik bra att tala inför publik också! Nu ska jag åka till teologidagarna i Uppsala - haha, jag har visst inte fått minbeskärda del av den vetenskapen än.

Jämtlandstösen sa...

Grattis säger också jag! Så skönt att kunna släppa en tenta och känna sig nöjd med att ha blivit lite klokare:-)
Förresten, vilken fin ny bild i bloggen!

Evas blogg sa...

Inga-lina: Tack! Ja det gick riktigt bra. Åh, jag hade också planerat in att åka dit, innan jag sedan bestämde mig för att starta butik och jobba fredagar o lördagar! Mycket intressant som ska hända där. Nej den vetenskapen tror jag aldrig man får för mkt av :-) Hoppas du får dina dagar! Hoppas du berättar om vad du lärt dig för nytt!

Jämtlandstösen: Tack!! Ja det känns skönt att ha den klar, den var onekligen svår och en del klarade den inte. Så jag är mkt glad över min insats. Tack, tog bilden i förrgår, den där vackra vinterdagen.

Bloggblad sa...

Grattis till båda två!

Skönt att vara färdig med saker.

Anonym sa...

Vad roligt. Grattis till er båda ifrån mig.
Vilken folkfest det kommer att bli uppe hos er och jag hoppas och tror att ni kommer att få mycket besök i era små butiker. Kan bara gå till mig själv att åker jag bort...inte går jag i de stora butikerna då inte...nej då söker jag upp de små mysiga.

Panter sa...

Stort grattis! Vilket bra slut på januari!

Evas blogg sa...

Bloggblad: Tack! Ja att slutföra något känns bra. Särskilt när jag tänkte ge upp den sista tentan då den var så komlicerad. Nu är jag glad över att jag inte gav upp.

Gunnel: Tack! Ja du, det kommer att bli drag i stan! Jag är som du, söker mig gärna till annorlunda butiker.

Panter: Tack! Ja visst var det?!

Madicken sa...

Dubbelt grattis då! ;-)

Evas blogg sa...

Madicken: Tack ska du ha!!!

Musikanta sa...

Grattis till tentan. Jag förstår precis vilken lättnad du känner. Jag hade en C-uppsats kvar som jag gick och drog med och jag tänkte också ge upp. Den tog visserligen två år att skriva men o vad lycklig jag var när jag slutligen fick den godkänd och fick ut min examen till slut.

mossfolk sa...

Dubbelt grattis säger jag!
Så skönt när en tenta är klar och minst lika skönt att ha ett alldeles eget körkort!

londongirl sa...

Vad roligt! :) Varmt Grattis till er båda! Vad skönt att du fixade den tentan!

Håller med Gunnel om det där att söka upp småbutiker när man kommer till en ny plats.Jag skulle gärna vilja kliva in i din någon dag.

Ha det gott!

Evas blogg sa...

Musikanta: Välkommen hit och ett stort GRATTIS även till dig! Bra jobbat tycker jag (nu när jag har läst lite hos dig)!

Mossfolk: Tack! Ja känslan av det egna körkortet minns jag med glädje :-)

Londongirl: Tack ska du ha! Ja det var en lättnad att klara den, hade känts tungt att börja läsa för en omtenta. Ja visst är det roligt med små annorlunda butiker?! Fast det är många som inte tycker det, blir istället lite mistänksamma. Nyheter - kan ju va lite farligt
:-)!

Lilla B sa...

Grattis till båda nyheterna! Det är alltid roligt när det går bra för barnen, när man kan känna mammstoltheten. När man nästan har lust att skriva sig en namnbricka och sätta på koftan/kavajen : "Det är jag som är mamman"

Roligt också att klara ett prov och kunna slappna av efteråt. Grattis igen och trevlig helg!

Evas blogg sa...

Lilla b: Ja visst blir man stolt över sina barn! Ha en fin helg du också!! Här blåser det KALLT!