onsdag, november 28, 2007

Dopkort


Igår kväll gjorde jag klar dopkortet, en annan av de beställningar jag har just nu.

Texten är skriven av Margareta Melin, en text där man byter ut namnet, utifrån det barn som döps. Jag har gjort några fler små illustrationer, till några andra av Margaretas texter. Med hennes tillåtelse. Det känns hedrande att hon tycker om mina bilder för jag är så förtjust i det hon skriver.

Nu väntar fler julkort på att se dagens ljus (vilket snart har flytt :-).

Och tentasvaret, som kom idag, visade ett poäng från VG. Känns lite nesligt men samtidigt så skönt att slippa omtenta. Har ju bestämt att släppa på prestationskraven denna termin, då jag har så mycket annat att göra. Jag föll på analysen av Nietzsche kontra MacIntyre.

Life goes on.

12 kommentarer:

Jämtlandstösen sa...

Jättefint kort! Kan jag få beställa ett lite senare, då min gudmors lilla flicka ska döpas? Det blir nog i mars kanske.
Grattis till tentan! Ska själv snart tenta och har också bestämt mig för att släppa på prestationskraven denna termin, för det har varit så mycket annat. Känner att jag läst så lite, ska samla mig nu och repetera hela nästa vecka, men funkar det inte är det omtenta den 11 januari...

Evas blogg sa...

Jämtlandstösen: Självklart får du beställa ett dopkort! Hör av dig ang. det när det börjar närma sig. Tack ska du ha! Ja det är ju detta med att släppa på sina krav, jag är dålig på det i vissa fall. Förra läsåret gick det ju så bra med alla tentor men då hade jag enbart pluggandet att tänka på. Nu är det så mkt annat så egentligen har jag inte tid med plugg och ger det väldigt lite i anspråk, utifrån det är jag nöjd. Känner att det är jätteskönt att ha klarat tentan för omtenta, med allt annat, skulle bli mig övermäktigt. Lycka till med inläsningen och tentan!! Hinner du hälsa på i butiken före jul?

Jämtlandstösen sa...

Ja, det räknar jag med att göra, för jag tänker bland annat köpa dina julkort som du tänkte sälja from första adevent. Jag hoppas kunna titta in nu på lördag på förmiddagen, för då ska jag in och handla lite. Visst hade du öppet från 10 på lördagar?

Gunnel sa...

Det är klart att hon tycker om dina bilder..för vem gör inte det :O)

Ett p ifrån VG...du ... vad du kan!!

Evas blogg sa...

Jämtlandstösen: Ja, jag öppnar 10.00 på lördagar. Kul att du tittar in och bra att du kommer redan nu och köper kort, de har en strykande åtgång och jag hinner inte med mig!! Du är välkommen!

Gunnel: Tack ska du ha!

lillo sa...

Så fina, så fina, korten som posten kom med. Tusen tack!

Evas blogg sa...

lillo: Kul! Att du gillade dem!!

Bloggblad sa...

Vackert! Hur hinner du nu med din nya "bissniss"?
Den första karln har jag i alla fall hört namnet på - men hur han ska kontras mot den andre... skönt att jag slipper fundera.

Evas blogg sa...

Bloggblad: Hahaha, ja ibland blir jag också väldigt trött på allt försök till tänkande. Jodå jag hinner men studierna kommer i andra hand, de är ju inte tvungna, de gör jag bara för mitt nöjes skull. Så därför försöker jag sänka kraven, mkt lite pluggande, det går så länge det går.

Anna sa...

Ja nog ska du vara nöjd med ett G med tanke på allt annat du gör samtidigt med läsandet. Tycker att jag har fullt upp med att "Bara" läsa jag. Har velat lite på bloggen å tagit bort lösenordet igen. Det blev så krångligt. Mvh Anna

Madicken sa...

Fina kort, som alltid. Grattis till tentaresultatet, vet hur småirriterande det är att ligga precis under VG - mycket vill ha mer :-)

Evas blogg sa...

Anna: Ja, jag ska nog vara det :-) Bra, då kan jag gå in till dig direkt.

Madicken: Tack ska du ha! Ja visst är det så, när man är precis på gränsen, lättare att ta ett G om det är långt ifrån VG.