onsdag, oktober 31, 2007


Önskemål från Mossfolk , en bild av de tekannor jag ska sälja i butiken.

Och vet ni, jag blir så otroligt glad när jag tittar på dem. Härligt glada färger ger mig energi.

Vad tycker ni?

Dagen idag består av tandläkarbesök, något som jag alltid gruvar mig inför. Mest för kassans skull! Men nu går det inte längre, jag har en sån värk på grund av tandpressning (stressotålig som jag är). Därefter ska jag ta en influensaspruta. Har funderat på det under några år men tyckt att det inte har behövts. Det kanske det inte gör i år heller men jag vill gardera mig från långvarigt däckande.

Så, nu ska jag ta bussen in till stan. Ha en bra dag!

13 kommentarer:

Cecilia N sa...

*Otålig?*
Jag hittar inte din ÖP-blogg på den länken.

Men du kanske inte startat, helt enkelt. :-)

Jämtlandstösen sa...

Kannorna var snygga! Ska bli spännande att besöka din butik framöver.
Hoppas det gick bra med tandläkare och vaccin. Funderar själv på vaccin i år för första gången. Men man får väl slå till snart, influensan är ju redan i Sverige. Burr:-(

Evas blogg sa...

Cecilia: jo då den finns där men jag har inte varit så väldigt flitig än (tre inlägg). När du kommer in på den sidan ser du flera av orternas namn längst upp ( som man kan "blippa" in sig på) "blippa" in dig på Östersund och där står ca 6 st. namn på oss som bloggar för Ösd. Lycka till!

Jämtlandstösen: Ja visst är dom. Nästa torsdag har jag tänkt mig att öpnna. Öppet torsd-fred kl.12-17.30 lördagar 10-14. M a o bara tre dagar per vecka till att börja med. Du är så välkommen så. Ja du som har dagisbarn kan nog behöva en influensaspruta. Jag minns när mina var små, jag var sjuk varje vinter. Oj, är den redan här!

Anonym sa...

Hoppas det gick bra hos tandläkaren. Min dag har bestått av ett kap. Jag har varit in till stan på Office och köpt Microsofts Office för 170:- Det kostar mångdubbelt annars. Vi som jobbar som pedagoger inom Västerås stad får köpa det programmet till det kanonpriset.

Här regnar det nu och nästan så det är lite tjockt. Usch..kanske bir halt efter vägarna...tur att vi inte ska ut och åka.

Ha det gott!!

Cecilia N sa...

Ahaa ... Jag klickade på bloggar i vänsterspalten. Så rationell är jag ...

Madicken sa...

De var fina också :-)

Evas blogg sa...

Gunnel: Grattis till kapet!! Jo då, slipning av tänder ca 10 min= 700 kr!! Hoppas det ska bli bättre av det.Här har det snöat och slaskat idag, halt som attan nu när det fryser på.

Cecilia: Det gjorde jag också första gånegn, vä spalten alltså.

Madicken: Ja tänk så roligt det ska bli att packa upp alla fina saker!!

mossfolk sa...

Vilka fina! Båda, fast fick jag välja en hade det blivit den mörka. Den ser mest te ut och smälter in utmärkt mysiga kvällar :)
Nästan lite avundsjuk är jag på dig som ska packa upp allt fint nu. Kan tänka mig att det kommer att bli en riktigt trevlig liten affär (en sådan där som det är svårt att gå tomhänt ifrån)

Evas blogg sa...

Mossfolk: Ja du det nästan pirrar imig när jag tänker på hur det kommer att bli. Och jag hoppas ju verkligen att folk inte går tomhänta därifrån :-) Men priserna är inte IKEA precis.

Elisabet sa...

Den gula tekannan är UNDERBAR! (nytt ord för kvällen...).
Tänk, så glad man måste bli att servera te ur den på morgonen!

Evas blogg sa...

Elisabet: Ja, eller hur (som kidsen säger)!

bollebygdsbo sa...

Jag tror att vissa av de saker som du ska sälja finns i bokhandeln här i Bollebygd. Hon har ganska mycket också.
Tekannorna är verkligen fina.

Evas blogg sa...

Bollebygd: Härligt att hon säljer rättvisemärkt. Ja visst är de fina!