fredag, september 14, 2007

I Kyrkans tidnings nätupplaga ,senaste numret, finns en hel radda med kyrkligt folk som bloggar. Och tänk, där hittade jag min blogg nu (efter att ha fått lite tips från Blyger och Bollebygdsbo).

Det kändes roligt. Men jag undrar: var har de hittat igen mig?

13 kommentarer:

Jeez sa...

Förmodligen så som jag, som kollat runt på andra (mer eller mindre kyrkliga) länkar och letat efter bloggar :-)

Lena sa...

Eller som när Karlavagnen hitta min?

Dag Selander sa...

Frösöblomster & Frösöblogg... Blir lyrisk när jag möter jamtska och JÄmtland. Bispgården är min jämtländska replipunkt. Marianne & Eva, mina kusiner, bor där. "Lite Av Varje" är butiken Marianne äger. har du varit inne där? Eva är den yngre kusinen som jagar älg och gjort kläderna åt Roger Pontare...

Min moster Margit och hennes man Rune är mina kusiners föräldrar som jag i barndomen besökte och fick upptäcka Vild-Hussen och Döda fallet.

Peterson-Bergers Frösöblomster tonar in just nu ... så jag viskar helt stilla:
Rich blessings! //Dag

Blyger sa...

Jag tror att det finns bloggläsande anställda på KT som sett våra länkar på olika bloggar och klickat runt, så som vi själva gör. Kanske. :-) Förresten, jag läste det Dag S har skrivit här till dig. Jag tror att du, Eva, känner någon som känner Dags kusin...

Evas blogg sa...

Jeez: Ja kanske det. Ja egentligen behövs det kanske bara några sökord för att man ska hamna på en länklista.

Lena: Ja just det!

Dag Selander: Välkommen hit! Tack ska du ha - ja Peterson-Bergers musik är vacker. Så även hans hem. Har du varit där? I Bispgården känner jag ingen. Den enda som jag känner runt de trakterna är komministern i Ragunda. Jag ska till Bispgården på sammnaträde i november, ska ta mig tid att gå in i butiken "Lite av varje" då.

Blyger: Ja så kan det vara. Ja i detta län är det många som känner varandra, eller åtminstone känner till.

Anonym sa...

Någon har skvallrat :O)

Evas blogg sa...

Gunnel: Kanske det du? Är det du:-)?!

Ingela sa...

Min vän Sven-Bertil (länk på min blogg) hade också hittat sej själv i den där listan. Utan att veta hur han kommit dit. Någon har gjort gedigna efterforskningar.

Evas blogg sa...

Ingela: Ja verkligen.

Anonym sa...

Nänä,...sån är inte jag

Evas blogg sa...

Gunnel: ;-)!

Bloggblad sa...

Jag läste om bloggandet i KT - men har inte kollat på nätet. Lär inte vara med där, för jag skriver sällan om mitt kyrkliga liv. I dag hade i alla fall "Söndag för alla" med ett smörgåsbord av kyrkliga aktiviteter att välja på efter friluftsgudstjänsten. Trevligt! Och trots regnlöften från SMHI hade vi uppehåll och lite sol - ända tills det var slut.

Evas blogg sa...

Bloggblad: Vad är "Söndag för alla"? Tur vi inte hade någon friluftsgudstjänst idag, det blåste och stundvis kom det snöblandat regn!