söndag, maj 20, 2007

Indra


Jag ska göra ett scrapbooking album till svärfar, som fyller 80 år i juni. När jag letade bland gamla kort hittade jag detta på Indra.

Jag blev alldeles tårögd.

Tänk vad jag kan sakna henne.

Fortfarande!

14 kommentarer:

Blyger sa...

Åh...sötnos!

Elisabet sa...

Det förstår jag.

Ibland när jag tänker på herr cocker som bodde hos mig under mitt första år som ensamseglare, (ja, tidigare bodde han ju med Hela Familjen), så får jag ont i hjärtat.

Det tog mig 3 månader innan jag kunde förmå mig att ta ut hans korg.

Gunnel sa...

Så go hon ser ut. Det är över sex år sedan som våran underbara Nicole blev en änglahund...och hon är med mig varje dag. Inte så att jag går och tänker på henne hela tiden men det dyker alltid upp någon episod som gör att hon kommer till mig. Tårar...ja dom kommer dom också.
Hur många hundar jag än kommer att ha...finns det ingen som kommer att kunna ta hennes hjärteplats hos mig.

Evas blogg sa...

Blyger: ja visst var hon!!!!

Elisabet: Nej de är ju så otroligt goa och kärleksfulla. Kanske därför saknaden blir ännu större. En riktigt god vän som försvinner.

Gunnel: Vilken ras var Nicole? Samma som ni har nu? Ja Indra var vår första hund, som vi trodde skulle finnas med oss längre än vad hon gjorde. Hon kommer alltid att finnas med mig.

Madicken sa...

Fin vovve! Grattis till tentaresultatet också. Visst känns det bra när man fått till det?!

Evas blogg sa...

Madicken: Tack!! Ja det är underbart!

en liten tant sa...

Det förstår jag. Jag blir vek av saknad när jag ser foton på min hund som somnade in för 28 år sedan. Och varför skulle man inte sakna en vän man haft i 15 år?

Evas blogg sa...

En liten tant: Det har du alldeles rätt i. Så många år! Vi fick bara ha Indra i sju år. En hund är ju en familjemedlem och tomheten blir så stor efter dem.

Elisabet sa...

Men titta, vad hon påminner om Jonna!

Evas blogg sa...

Elisabet: Ja visst gör hon?!! Det tycker jag också, när jag ser bilder på henne.

Marskatten sa...

Kära hjärtanes...jag vet hur det är. Kan ibland fastna vid en bild eller en tankebild av en av de älskade katterna, särskilt den ena..så är det bara...
Tänkte lära mig om Scrapbooking!(heter det så?) Det verkar vara en mysig pysslig sysselsättning. Kanske mer för höst/vinter, men ändå..

Evas blogg sa...

Marskatten: Hej på dig!! Vad roligt att du hälsar på! Jag kan rekommendera scrapbooking, jätteroligt är det! Jag har inte gått någon kurs utan fantiserar ihop mina egna sidor, har även kollat runt lite på nätet och fått ide'er. Hoppas allt är bra med dig!!

Marskatten sa...

Det är bra med mig, hoppas det är samma med dig Eva! Jag ska se om jag hittar något på Internet om scrapbooking!

Evas blogg sa...

Marskatten: Ja det är bra här. Har haft en period av mycket värk men det är bättre. Går lite upp och ner. Du kan ju testa att Googla på scrapbooking och se om du hittar några sidor.