torsdag, april 19, 2007

Torsdag kväll

På mitt bord just nu:

1. Honungsvatten
2. Pappersnäsdukar
3. Idominsalva (för den röda, såriga näsan,)
4. Ett tänt ljus
5. Kursbok, mycket intressant (om jag varit klarare i
huvudet)

Vad jag vill ha sagt med detta:

JAG ÄR FÖRKYLD OCH TYCKER GANSKA MYCKET SYND OM MIG SJÄLV JUST NU!
26 kommentarer:

Blyger sa...

En kiwi och några apelsiner på det där så... :-) Kram och krya på dig!

Anonym sa...

Jag tycker oxå synd om dig.
Du undrade var jag bor och det är iTrosa. Krya på dig./pimpim

Vonkis sa...

Stackars du! Dumma dumma förkylning som fått för sig att invadera dig just nu (hötte med pekfingret åt förkylningen)!

Till kureringslistan kan du även lägga svartvinbärssaft (väldigt skönt och gott att dricka varm, precis innan sänggåendet) samt citron.

Värm lite vatten, pressa i en halv citron och klicka i lite honung. Svep allt på en gång. Det brukar läta lite i alla fall.

Krya på dig.

Evas blogg sa...

Blyger: Jag åt en apelsin strax efter kortet togs, pressad! Tack ska du ha!

Pimpim: Men åh, då förstår jag varför jag gillade dina bilder. En underbar liten stad. Tack snälla!

Evas blogg sa...

Vonkis: Bra, att du skrämmer den lite!! Hoppas den drar iväg av ren förskräckelse! Citron och honung dricker jag mängder av. Svartv.bärssaft har jag hemma så det får bli en sån kopp till natten, för omväxlings skull. Tack för tips och tankar!

Madicken sa...

Stackarsstackarsstackars dig!!!!! Men SNART är du bra igen!

Evas blogg sa...

Madicken: TACK!!! Ja, jag hoppas det, det här är så jobbigt. En tiopack pappersnäsdukar sen igår. Känner mig totalt igenmurad. Alla uppmuntrande tankar från er värmer!!

AMber sa...

Vila-vila-vila! Låtsas som om världen utanför inte existerar.

Antingen blir du bara mindre trött av det eller så får förkylningen för sig att fly sin kos eftersom det inte finns någon att exponera bakterie/virusfloran för.

Krya på dig!

elin sa...

ja det där med att tycka synd om sig själv vid förkylning är något som skulle kunna kallas för ett familjedrag tror jag...

Anonym sa...

Det är nåt som går sveper över berget - jag gick hem imåndags från jobbet. Nu har febern släppt men man ska vara hem en dag feberfri så det tänker jag vara i morgon! Å nu återstår bara att hosta i tid och framförallt otid...

Snuvig kryapådigkram från Annika

Evas blogg sa...

Amber: Ja du, det är nog det enda rätta. Vila-vila - låter helt underbart. Varför ska jag pressa mig över en bok jag inte tar in. Nä nu blir det sängen som gäller.

elin: haha, ja det är det! Men jag får inte heller någon fotmassage eller omstoppande eller honungsvatten kokat till mig. Omvårdnad=ingen med andra ord.

Annika: jag blev också sjuk i måndags, bara pang så där. Hann inte ta någon Echiniceakur ens. Krya på dig du också!

Elisabet sa...

Då tycker jag också synd om dig.
Och just det ser jag att pimpim skrev .. men jag ändrar inte ..-)

Evas blogg sa...

Elisabet: Nej inte ska du ändra. Jag suger åt mig alla era snällord. De lägger sig nu som en varm filt runt mitt hjärta och jag kommer att sova gott!

SolSKuggan sa...

Stackars dig.. Såå trist med förkylningar. hoppas att du fått sova gott ändå inatt.
Snart snart snart är du bättre igen:)
Kram får du ändå.. såna behövs när man är sjuk:)

Evas blogg sa...

Solskuggan: tack snälla! Den kramen värmde! Nej jag satt här kl. halv fem i morse igen, och väntade på tidningen. Kunde i alla fall somna om en stund sen. Hoppas du får en fin helg!!

Monica sa...

Hoppas att du känner dig bättre idag. Här är en till som tycker synd om dig och känner du dig inte bättre så: krya på dig!

Evas blogg sa...

Monica: hej! Va kul att du tittar in! Känns bättre idag, lite, rinner inte vårfloder ur näsan som igår. Tack för din värmande hälsning!

Ingela sa...

Det brukar genast kännas bättre när den där snorflods-dagen är över. Nu kommer det bara att bli bättre och bättre, tror du inte

Inkan sa...

Sympati!

vitlök? påstår en syster :)

Evas blogg sa...

Ingela: Precis! Den var igår, idag känns det bättre. Om två dagar tror jag på fullt återfrisknande!

Inkan: Ja vitlök, det brukar funka men familjen blir inte glad!!

Bloggblad sa...

Och jag tjatar vidare om pressad citron och tranbärsjucie! Peppar peppar - men vi har inte varit förkylda alls mycket sen vi började med det. Högst en gång per säsong, mot väldigt ofta tidigare.

Passa på att vila ordentligt. Jag njuter av att jag lyckades säga nej till ett posk-evenemang i Fal*köping i dag och i morgon... jag var lite sugen, men jag vet hur trött jag är när fredagen kommer...

Evas blogg sa...

Bloggblad: Klokt av dig! Även det roliga kräver sin energi. Jag har brustabletter tranbär, undrar om de ger lika bra verkan som juicen?

Anonym sa...

Nu är det fredagkväll och jag hoppas du mår bättre. Jag är själv nästäppt fast bara i vänstra borren. Jättekonstigt. Det har jag varit i 14 dagar...det började med lite kli i halsen. Fast jag mår inte dåligt blir bara lite fundersam varför snuvan fastnat i ena borren bara :O)

Evas blogg sa...

Gunnel: ja det lät ju märkligt. Den vill sig inte längre. Jag är bättre men hu vad näsan och ögonen rinner. Fattar inte att det aldrig tar slut. Snacka om utrensning!

qi sa...

Det är jättesynd om dig! Jag vet, har själv genomlidit en förkylning nyligen... :-)

Evas blogg sa...

QI: Tack! Ja, vistt är det jobbigt? Igenmurad så man knappt får åt sig luft. En vecka har den hållit igång nu, när ska den försvinna tro?!! Hoppas du mår bättre!