torsdag, december 22, 2016

God Jul


Två dagar till julafton. Den här bilden får bli mitt bloggjulkort i år. den gamla koskällan som jag hittade vid skogsbrynet en sommar, den ligger på den gamla bänken sommar som vinter. Dagen var frostig och bildade vackra mönster på klockan som en gång har suttit vid en kos hals.

Julstöket är nästan färdigt, det är några sallader kvar att göra och en sill som ska läggas in. Årets gran är intagen men den kläs inte förrän i morgon kväll, stor och yvig står den där i hörnet. Den kommer att bli vacker med glitter, ljus och röda kulor.

                         God Jul till Er!

3 kommentarer:

Karin Härjegård sa...

Tack detsamma, Eva! Hoppas ni får fina dagar! Kram!

Eva sa...

God fortsättning Eva. Fortsätt lägga upp fina bilder och skriv! Vi pratade om hur bloggandet liksom mattas av. Men jag tror att det kommer tillbaka. Jag kommer att använda mer bloggar i mitt arbete och försöka inspirera min elever att skriva och berätta på ett djupare sätt än det vanliga snappandet eller korta inlägg på fb. Jag har märkt att det är en fördel att ha med bilder att skriva utifrån. Kram!

Evas blogg sa...

Eva: Tack detsamma önskar jag dig! Jag har varit dålig på att blogga under det senaste året. Jag hoppas, som du, att det kommer tillbaka. Minns hur otroligt roligt det var i början när "alla" bloggade och man hade livliga diskussioner i kommentarsforumet. Kul att du tänker inspirera dina elever, det tror jag blir bra. Kram.