måndag, mars 14, 2016

Semesterdagar


Nu har jag slarvat när det gäller att blogga hundra dagar. Har varit i Stockholm några dagar och jag hinner/orkar sällan med att blogga när jag är på resande fot.

Vi hade några härliga dagar hos dottern med man. Två teaterföreställningar, promenader i flödande solsken, cafébesök och både etiopiskt och vietnamesiskt restaurangbesök.

Bilden visar Birkastans vackra gamla hus. Vi promenerade över till Kungsholmen och gick längs det frusna vattnet. Mängder av joggare mitt på dagen, jag frågade dottern hur det kom sig att det var så många som joggade mitt på dagen. "Lunchjoggen", svarade hon. Jaha det är så det är. Låter stressigt i mina öron men det gäller väl att ligga i för att hålla sig på topp. Själv hade jag fullt upp med att orka promenera.

Nu är jag hemma igen i ett milt, grått och slaskigt Jämtland.

#blogg100, dag nio.

4 kommentarer:

Hajan sa...

Vilken trevlig utflykt, tänk så roligt. Det är nog nästan 20 år sen jag var i Stockholm- Våra bästa vänner flyttade dit 2000,millenium
firade vi med dem, Då ljög jag 4 år det är 16 år i dec.
Sen blev det inget mer firande tyvärr.

Springa eller löpa på lunchrasten skulle jag inte kunna tänka mig.
Skall tala om för dig, att jag kommer av mig med
Bloggen. Vi får se ha det så bra önskar Hajan

mossfolk sa...

Härligt med Stockholmspromenad i finväder! Jag tycker att det är så roligt att komma dit och känna stadspulsen ett par dagar...men det är alltid lika skönt att få åka därifrån sedan ;)
Lunchjoggande vet jag flera som ägnar sig åt och tycker också att det låter hemskt stressigt, men tänker att om man sitter på en kontorsstol hela dagarna är det kanske skönt att få komma ut och röra på sig sådär mitt på dagen. Själv hade jag nog valt en promenad :)

Elisabet. sa...

Och min tur till helgen och samma bekymmer med kläderna ,-)

Evas blogg sa...

Hajan: Ja det är fint att kunna byta miljö ibland. Har du ledsnat på bloggandet?

Mossfolk: Ja mycket härligt. Håller med dig, det är kul ett antal dagar, sedan är det skönt att återvända hem igen. Jag hade också valt en promenad, för visst är det bra att kunna röra på sig en stund.

Elisabet: Inte det lättaste :) Men det var inte så varmt så min tunnare vinterkappa funkade bra.