torsdag, januari 02, 2014

Gott Nytt År!Så är 2014 här. Jag blir alltid lite vemodig dagarna efter nyårsafton, det kanske beror på att högtiderna börjar gå mot sitt slut och det blir vardag igen. Jag har inget jobb att gå till och det blir så påtagligt just efter andra människors ledighet.

Mitt 2014 är ett oskrivet blad, i ordets bemärkelse. Tre saker är inskrivna i den nyinköpta kalendern. Sjukgymnastik gånger 2 och en teaterresa till Uppsala en helg i slutet av mars. That´s it.

Det lär nog bli mer vad det lider. Även om jag inte har något arbete så kommer livets skiftningar att göra sig påminda.

Gott Nytt År önskar jag Er!
9 kommentarer:

mossfolk sa...

...och här går jag runt och beklagar mig över att ledigheten snart är slut.
Teaterresa lät ju himlans trevligt. Vi har absolut inget alls inplanerat under våren. Här ska sparas!
De där helgerna har ändå en förmåga att bli rätt fulltecknade i almanackan...
Gott Nytt År!

Evas blogg sa...

Mossfolk: Skönt att inte ha något inplanerat, särskilt när man jobbar heltid. För mig som nästan alltid är hemma känns det kul med lite omväxling, men bara lite. Gott Nytt År!

Evas blogg sa...

Mossfolk: Skönt att inte ha något inplanerat, särskilt när man jobbar heltid. För mig som nästan alltid är hemma känns det kul med lite omväxling, men bara lite. Gott Nytt År!

Tankevågor sa...

Vi hade en sådan konstig julhelg i år, sorglig och orolig så jag tycker det ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet igen. Men annars så brukar jag känna ett stort vemod just efter nyårshelgen för det var en nyårshelg som blev den sista gången jag såg min pappa i livet. Visserligen en massa år sedan men det minnet är så starkt.

Vad ska det bli för teater? Det är nog det som jag tycker är bäst att kunna unna sig ibland....teater och musik.

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt ÅR på alla vis Eva.

Lisbeth

Hajan sa...

lycka till nu med det nya året.
Hoppas det bliver lite bättre än 2013.
kram från Hajan

Eva Swedenmark sa...

Lycka till med nytt år - och Eva du är ju sysselsatt med bilder och skrivande. Inte "går du bara hemma" ... Jag ser dig som en aktiv skapande människa, förvärvarbete kanske det inte är men aktiv är du. Lyssna på Bodil Jönssons Vinter i P1, underbara tankar! Kram!

Evas blogg sa...

Tankevågor: men så tråkigt! Ja sådana minnen sätter sina spår av vemod. Jag och vår yngsta ska se musikalen Cabaret, med Sarah Dawn Finer som Sally Bole. En helg i Uppsala med hotell, teater och kanske ett domkyrkobesök. Tack detsamma önskar jag dig! Hoppas din oro och sorg får ändras till glädje och frid. Kram.

Hajan: tack ska du ha! Tack detsamma önskar jag dig.

Eva: Tack för dina ord, de stärkte mig. Ibland känner jag mig som en som bara dräller runt i tillvaron. Men, som du säger, jag skapar ju en hel del också. Ibland behöver man höra det från någon annan, någon klok människa som vet att skapande är en aktiv process. Tack för tipset, jag ska lyssna. Gott nytt år till dig också fina Eva!

Hajan sa...

när Du skriver så där verkar ju allt tröstlöst.
Men lilla Ewa det finns tusentals människor i samma sits, men det är klart det bliver ju inte Du
gladare för.
Det var en dum tröst, förlåt mig för det.
jag hoppas bra arr u kunde se lite ljusare på tillvaron.
Ha det så bra det går.
kram från Hajan

Tove Olberg sa...

Så fiiin isbild!