onsdag, april 17, 2013

Våraningar

 
                                     
Dagarna blir längre och längre. Snön smälter bort i rasande fart. Trottoarerna är fyllda av framtinat hundbajs (inte från min hund). Små smutsiga drivor av snö ligger fortfarande kvar här och var. Med andra ord, det är vår.

Lite vårkänsla får jag även inomhus, mina solros- och chiliplantor börjar så smått komma fram. Nu hoppas jag att de hinner ta sig innan de ska planteras ut vid skogsbrynet.

Just nu går jag mest och längtar. Om två veckor åker vi till Skottland för att hälsa på vår yngsta, som följer med oss på en fyradagarstur i Högländerna. Därefter blir det tre dagar i Edinburgh. Vi avslutar resan med några dagar tillsammans med vår äldsta med make i Stockholm. Hela semestern avslutas i Friends Arena tillsammans med Bruce Springsteen

Två veckor. Jag önskar att de går fort.


6 kommentarer:

mossfolk sa...

Så härligt det låter. Men ta med varma kläder! Vänner till oss var i Skottland över påsken. De hade förstås inte sommarkläder men ändå tänkt sig lite mildare väder och hade därför packat ganska lätt.
De hade en trevlig men frusen resa ;)

Evas blogg sa...

Mossfolk: Ja varma kläder ska med. Skottland har inte haft en sån kall vår på många år. Hoppas det vänder snart men man vet ju aldrig. Tjocktröja, kängor, mössa, vantar och kängor ska med.

Hajan sa...

oh så mycket roligt Du hade att berätta. Det skulle vara roligt om Ni hann att gå på Millitar Tatoo i
Edingburg det glömmer Ni aldrig.
Vilken avslutning med Bruce då.
Så spännende att få höra om allt.
Lycka till med allt nu.

Kram Harriet

Evas blogg sa...

Hajan: Ja nu är det mycket på gång. Jag har faktiskt funderat på det, vore kul att se en sådan. Tack snälla du!

Vonkis sa...

Låter som en riktig toppensemester det där!

Evas blogg sa...

Vonkis: Ja visst gör det!