måndag, juli 09, 2012

Nog har han bråttom allt

Nu är han är: Oppi Orra´s Fjordd, med tilltalsnamnet Otis.

Fjordd betyder bråttom på jämska och nog har han bråttom allt. Från det ena till det andra, för att sedan rasa ihop i en liten hög och tvärsomna. Det är intensivt och det är så roligt. Men jag skattar mig lycklig över att vi fick honom den här tiden på året då vi bor i vår stuga. Här kan han springa fritt och här kan vi snabbt lyfta ut honom när han ska göra sina behov. Till hösten blir  trappor, bilar, människor och hundar Otis vardag. Men det vet han inte om nu och vi njuter av stunden som är just nu.

8 kommentarer:

Ulrika sa...

Jag smälter smäkter smääälter, vad söt han är!! :-)

mossfolk sa...

Men ÅH vilken sötnos!!! Och så himla skönt att ha en stuga sådär. Att bo i lägenhet på tredje våningen är uppriktigt sagt inget hit...

Nu hoppas jag på mycket bilder här framöver ;)

Elisabet. sa...

Ja, jag bara instämmer i övrigas kommentarer. Han är så söt så man vill äta upp honom och snusa på magen och känna den där lukten och känslan av mjukt och len skinn ,-)

Cecilia N sa...

Och maken ska inte få läsa här heller. ;-)

Ni har så vansinnigt söta valpar, både du och mossfolk!

Evas blogg sa...

Ulrika: Ja det är svårt att låta bli att gosa med den krabaten. Men när han bits då vill jag inte gosa.

Mossfolk: Ja vi är så tacksamma att han föddes den här årstiden då vi bor i stugan. Så enkelt att bara släppa ut honom fritt. Och direkt när man förstår att det är nåt på gång. Till hösten blir det annat. Ja en och annan bild blir det nog
:)

Elisabet: Ja den mjuka valpmagen är ju som man blir tokkär.

Cecilia: Vill han ha?Ja vi har ju det:)

Gita sa...

Håller med om att den bästa tiden är nu att skaffa valp. Vi har haft vår lilla Rojin här hemma en vecka nu och det funkar jättebra. Altandörren behöver bara puffas upp och vips så är vi ute.

Evas blogg sa...

Gita:Ja det är så enkelt när man bor nära naturen. Till hösten får Otis bo i lägenhet men det lär väl gå det också.

Evas blogg sa...

Gita: Vad har ni köpt för ras?