lördag, mars 31, 2012

Våren kom nyss av sig
Vintern är inte slut än, den tar omtag så att säga. Kommande vecka blir kall och en del snö kommer säkerligen att dala ner. Nyss snöade det så det knappt gick att se igenom flingorna.


Inga konstigheter, så här är det alltid. Bara att gilla läget.


Nu ska vi tända ljus och invänta Earth Hour.

5 kommentarer:

gunnar i vaplan sa...

Inget snöande i Vaplan..!
Men det är kyligt i luften.

Evas blogg sa...

Gunnar: Snö i antågande verkar det som. Synd.

mossfolk sa...

Burr. Förra helgen satt vi ute på balkongen och åt frukost. Utan jackor. Senare den dagen satt jag där och var så varm att jag fick ta av mig tröjan. Nu har vinterjackan åkt fram igen...
Men det är väl lite så det ska vara den här årstiden (och på sätt och vis är det kanske lite tur för hade fortsatt i samma rasande fart hade vi väl fått högsommar i april ;)

Tankevågor sa...

Det snöar här också nu. Den här helgen har bjudit på iskalla vindar, snö och hagel och regn...men även solsken i kylan. Men det är som det ska vara så här års....och vi har haft båda barnbarnen boende här och DET har värmt farmorshjärtat långt mer än alla plusgrader skulle ha gjort. :-)

Ha en skön fortsättning på söndagskvällen!

Lisbeth

Evas blogg sa...

Mossfolk: Nej högsommar i april är kanske inte det man vill (inte jag i alla fall). Men visst är det trist med dessa bakslag, så typiska för april.

Lisbeth: Underbart med barnbarn som värmer ens hjärta (kan jag tänka mig). Kan tänka mig att det slår all vårsol med hästlängder. Tack detsamma önskar jag dig!