onsdag, december 21, 2011

Det har varit en fin dag idag


9 kommentarer:

Inkan© sa...

Stannar upp lite i dina fina Jämtlandsblogg för att önska dig en God Jul!
Och ett gott nyår!

Jag är numera mest läsare och mindre kommentator på bloggar. Insåg att detta fladdrande tog allt för mycket tid och energi från det vanliga sociala livet.

Å så vackra foton- vilken vinter!

Jag pratade med en god vän i Hoverberg som berättade om snön... om snöskottning och om att bära in ved till köksspisen som ju är extra värmekälla vintertid.

Evas blogg sa...

Hej Inkan! Kul att du tittade in. Ja det tar väldigt mycket tid, jag har också dragit ner på läsandet. Tack ska du ha! Ja vintern kom med besked för tre veckor sen. Numera behöver vi inte ta in ved eller elda. Ganska skönt. Önskar dig en fin jul och ett gott nytt år!

Elisabet. sa...

Och så vackert rött och hemtrevligt här är just nu!

Evas blogg sa...

Elisabet: Man tackar :)

Gunilla sa...

Åh, så vackert! Här nere i Skåne får vi fira en grön jul.

Evas blogg sa...

Gunilla: Ja i förrgår var det vackert, idag har det regnat och det är glashalt ute. Trist. Fast någon grön jul lär det inte bli här.

Elenor sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Elenor sa...

Hej Eva!

En God fortsättning önskar jag dig!

Det är första gången jag är inne på din blogg! Trevligt att få litet nyheter och bilder från Frösön. Valla Norra har varit min hemort i nästan 26 år. Numera bor jag på en gammal lantgård i Skåne och stortrivs. Här kan jag äntligen utveckla mitt trädgårdsintresse till fullo.
I Skåne är det ingen vacker julesnö. Just nu är det nästan +10°, vilket är otroligt varmt även här.
Tänker faktiskt gå ut och plantera en massa vårlökar, som jag kom över för en spottstyver. Nu börjar man se framåt mot våren!

/Märit

Evas blogg sa...

Elenor: Tack detsamma! Kul att du kommer från Frösön! När flyttade du till Skåne? Oj så varmt ni har det. Fast vi hade plus sex grader igår. Inte kul. Fast våren känns avlägsen här.