måndag, februari 14, 2011När det är minus 15 grader och blåst då är det KALLT. Tack och lov har jag varma kläder, bland annat yllebaskern och halsduken från Island. Islänningarna är vana vid kyla och blåst, det märkt. För dessa två plagg är min räddning vid kalla dagar. För ut vill jag, oavsett om det är kallblåst eller ej.

5 kommentarer:

Vonkis sa...

Kallt och myggfritt, det enda positiva med denna kyla...

Elisabet. sa...

Varenda gång jag ser dig i mössa, tänker jag på den där mössan som M inte tyckte om och när Christina Alvner kom med en sån fullkomligt ljuvlig kommentar!

Den var vit, tror jag.

Den här är också fin!

Evas blogg sa...

Vonkis: Ja det är ju en positiv del i det hela :)

Elisabet: Vilket minne du har!! Ja den var/är vit men det är hålig och det drar rakt igenom den när det blåser. Den här är varm och skyddar mot blåst.

Evas värld sa...

Ser fint ut. Själv vill jag inte gå ut när det är kallt. Idag var gatorna i Stockholm osandade isbanor. Sonen bara gled nerför backen på isen, hållandes i Miltons vagn. Han håller balansen dock, det gör inte jag på is!

Evas blogg sa...

Eva: Usch och fy för hala gator! Ja det är en jobbig tid just nu, en slags mellantid i väntan på något annat=vårvintern. Som kom en stund men försvann in i bister kyla.