måndag, januari 03, 2011

Off-knappen är svår att hitta

Tusen tankar i huvudet men svårt att greppa dem. Som en virvelvind man inte kan fånga. Utmattningsfasen infinner sig, den då man bara vill stänga av. Trycka på en knapp och allt blir lugnt. Och jag inser att ju mer jag läser och begrundar på nätet, ju mer irrar tankarna. Det är kanske off-knappen på datorn jag borde trycka på. Egentligen så enkelt. Fast ändå inte.

7 kommentarer:

Madicken sa...

Såja, nu tar vi det lite lugnt...
Lite urskiljning behöver vi i mediabruset.
Kram!

Londongirl sa...

Ja det är inte alltid så lätt att hitta den där knappen. Men när man känner att man behöver det så är det nog dags. En "stund" i alla fall.

Hoppas du kan finna lite lugn och ro i tankarna snart!

Anonym sa...

Det är ju så mycket intressant, man vill vara med, man undrar, man tycker och man funderar...
och då och då tar kraften slut... det är då du ska skapa en av dina underbara änglar igen och låta den andra världen sköta sig själv en stund!

Kram!

Vonkis sa...

MAn ska ju bara sitta en liten stund, läsa det där och det där, och kanske det där. Men vad var det där för något? Det måste kollas. Och vips har det gått inte bara en timme sedan man satte sig vid datorn...

Evas blogg sa...

Madicken: Ja så är det nog. Jag lugnar ner mig :) Kram!

Londongirl: Jag försöker men lätt är det inte.

Carina: Ja det är ju så mkt man vill hålla sig uppdaterad på. Men jag tog fram akvarellblocket idag. Ingen ängel men ett isländskt hus är på gång. Kram!

Vonkis: Just precis så. Det ena leder till det andra.

Madicken sa...

Att måla är balsam för själen.
:)

Evas blogg sa...

Madicken: Ja visst är det!