torsdag, november 25, 2010

Kanske är det en parasit som lever i min kropp. Kanske. Mycket tyder på det men inga prover är tagna. Jag och den eventuella parasiten lever ett stilla liv. Energin tillåter inte så mycket annat. Inte idag men kanske i morgon. Matsedeln den senaste veckan har sett ut ungefär så här: En och annan riskaka naturell, Proviva blåbär, kokt ris, kokt potatis, en och annan bit kokt fisk, blåbär, te, några skorpor. Ingen meny som man hoppar högt i glädje av men nödvändig för att den eventuella parasiten ska försvinna. Nu börjar livet bli långtråkigt, samtidigt ganska skönt att veta att jag kan inget annat än att ligga här och bli frisk. Kravlöst på något vis. Ute är det kallt och mörkt. Inne är det varmt och ljust. Så jag klagar inte, är mest bara lite less.

6 kommentarer:

Christina sa...

Men så trist - hoppas att du får besked snart. Inte kul att veta att man har "hyresgäster" så att säga.

Ancan sa...

usch vad du har det jobbigt. Hoppas det är på bättringsvägen, finns inget värre än vara sjuk i kroppen, när knoppen vill så mkt annat .
Krya på dig!

Cecilia N sa...

Hoppas att
a) du blir frisk
b) vårdcentralerna blir bättre på att ta emot prover. (Apropå kommentar på länken.)
c) de finner "källan" och får stopp på spridningen.

Krya på dig!

Evas blogg sa...

Christina: Nu tänker de inte ta något prov på mig, alltför många som har samma åkomma som jag (de har väl inte råd). Det är bara att vänta ut och hålla god hygien.

Ancan: Ja det blev drygt det här. Nej det blir en slags inre stress, man vill men kan inte göra så mycket. Tar en dag i taget. Tack ska du ha!

Cecilia:
a) Tack!
b) Ja de är lite "snål" med det.
c) Ja det vore mkt önskningvärt.

Tack!

Cecilia N sa...

Fast man kan ju fundera på om de ens FÅR vara snål med provtagning om det är en anmälningspliktig åkomma.

(Med tanke på att jag blivit HIV-testad tre gånger: två graviditeter och en gång för att jag skulle donera mjölk på BB.)

Evas blogg sa...

Cecilia: De tyckte väl att vi var för många som ringde och klagade över våra magar.