onsdag, mars 24, 2010

Ibland krävs det modTiden mellan matlagning och test av nya färger, försöker jag sälja in mig själv. Som egen företagare är det en förutsättning för att få jobb. Under den senaste tiden har orken inte varit på topp och jag har legat lågt med företagandet. Det håller inte i längden. Men jag märker hur självförtroendet sviktar när jag åter ska försöka ge mig in "på banan" igen. Ett nej gör lätt det ofta svårare att försöka igen. Nu väntar jag på svar och sen får vi se vad det blir. Tills dess fortsätter jag leka med mina färger och laga mat. Håll tummarna!


Lammfärsknyten (att frysas och ta fram i påsk)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ditt skapande är underbart! Dina bilder är helt fantastiska.

Londongirl sa...

Klart att jag håller tummarna för dig Eva! Tycker så mycket om dina bilder. Spännande med dina nya färger också! :-)

Vad gott det ser ut med de där knytena! Hur gör du dem?

Evas värld sa...

Självförtroendet är en bräcklig sak, ett nej och man åker ner i botten, ett ja och allt är möjligt. Men du vet att du kan!
Lammfärsknytena blir också jag nyfiken på - oj: Hur gör du? Jag blir hungrig. Orkade inte laga mat efter snurrundersökningen.

Veronica sa...

Får man fråga vad du har för plan? Vet ju hur det är, att vara företagare och inte ha orken på topp, så jag håller verkligen tummarna för att det slår väl ut, det du har på gång. Lycka till!

Evas blogg sa...

Carina: Tack! Vad glad jag blir!

Londongirl: Tack! Ja de var lite knepiga att lära känna :) Lammfärs, en hackad lök, två hackade vitlökar, lite creme fraiche, en äggula och en massa färsk rosmarin, salt och peppar. Fräs ihop det och låt kallna. Ta sen en smördegsplatta, kavla ut och dela i fyra delar. Lägg färsblandningen i mitten och vik över till en trekant, nagga ihop med en gaffel. Pensla med ägg och grädda ca 15 min. 200 gr. That´s it :)

Eva: Ja det är så lätt att åka i botten. Men ikväll fick jag ett ja utav de tre jag frågade om. Så glad över det. En utställning i sommar. Nu ska jag måla! Ang receptet-se mitt svar till Londongirl. De är goda!

Veronica: En kan jag säga för den blev nyss klar: utställning en vecka på Frösövallen i sommar. Väntar med de andra :) Tack snälla du!

Madicken sa...

Heja Eva! Det går ju bra.
:)

Annika sa...

Att sälja in sig själv och sitt arbete är bland det svåraste som finns. Men du är ju duktig så se inte ett ev. nej som ett underkännande utan som att tiden kanske inte var den rätta just då.

Evas blogg sa...

Madicken: Ja det gör ju det! Idag är jag så glad!!

Annika: Ja det är mycket svårt och jag är dålig på det. Men när jag fattar mod så kan det ibland ge resultat. Tack, det är en bra tanke!