onsdag, december 16, 2009

Lycka kan vara en spiralbindningsmaskinJag kräver inte mycket. Handlar sällan något till mig själv. Men ibland kan jag längta efter vissa saker. Längtan i sig är härlig och desto roligare blir det när man, efter en lång tid, får det man längtat efter. Eller rättare sagt, har möjlighet att köpa det man så gärna vill ha.

En del av skatteåterbäringen gick detta år till något som jag länge har velat ha, en spiralbindningsmaskin. Idag kom den! Jag kände pirrglädje i magen när den packades upp. En rosa maskin och en mängd silvriga spiraler. Nu har dottern läst igenom bruksanvisningen och vi har gjort en liten testbok. Detta är lycka, på hög nivå!

7 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag brukar snylta på skolans apparat, men plastspiralerna har jag köpt själv... Har ibland funderat på om jag borde ha en... men jag spar mina skattepengar till en laptop i stället, tror jag.

Christina sa...

Det där är så otroligt roligt! Jag förstår att du är lycklig :)
När jag bodde i Stockholm gick jag till Mattons och gjorde mina spiralböcker. De hade ett hörn av affären med utrustning för hågade kunder. Oj vad jag saknar det.
Var mackapären dyr?

Vonkis sa...

Tänk att det är så roligt att spirala böcker, så fort det ska göras i skolan erbjuder jag mig glatt att göra det. På riktigt.

Evas blogg sa...

Bloggblad: Du kanske kan köpa både dator och spiralbindn.maskin :)

Christina: Ja visst är det! Nu kan jag göra små böcker med mina bilder i. Vilken trevlig affär där man kunde spiralbinda! Den gick på runt tusenlappen, sen tillkom kostnad för spiraler.

Vonkis: Tänk, vi är fler som gillar det. Kanske en ny klubb? :)

Evas värld sa...

Jag har aldrig spiralbundit - verkar kul! Glad för din skull, det är härligt att längta och drömma och sen få en liten magisk rosa maskin!

Evas blogg sa...

Eva: Jag hade inte heller gjort det, förrän testet igår. Tack Eva, ja det är underbart att längta och sedan få det som varit upphovet till ens längtan. Och att den var rosa gjorde ju inte det hela sämre :)

Vonkis sa...

Absolut, jag gillar ju klubbar också :-D