lördag, april 18, 2009

Äntligen..


Bild från Apollos hemsida

...har vi enats om hotell och resmål.

På detta hotell kommer vi att tillbringa en tid under den mörka novembermånaden.

Sharm El Sheik - Egypten.

Det är långt dit men jag behöver den tiden på mig för att snåla och spara.

Och att längta till något känns fint.

Hoppfullt på något vis.


16 kommentarer:

Sara sa...

Härligt! Så underbart att ni kan unna er lite varm semester, känns som att det var ett tag sen! Blev det det med all inclusive, som du tittade på?

Evas blogg sa...

Sara: Ja det var ett tag sen nu. Ja det är All Inclusive, fast ett annat hotell än det hag tittade på. Det här är 3000 kr billigare. Men ser fint ut. Dock ingen sandstrand utan klippor och en lång brygga ut till korallrevet.

Elisabet sa...

Detta att längta .., det är ju halva nöjet. Om inte mera?

Hur ofta satt jag inte och tittade på bilden av hotellet på Kefalonia där Emma och jag själv skulle bo ...., åååå, så jag längtade och drömde!

Är det bara du och maken eller är ni flera ..?

(Jag tänkte på "äntligen har vi enats ...". )

Evas blogg sa...

Elisabet: Ja visst är det härligt att längta! Det känns gott i kroppen. Nej det är bara jag och maken. Ska ni hänga med? Vi hade lite meningsskiljaktigheter innan vi äntligen kunde enas.

Elisabet sa...

Eva: haha .. nej, jag tänkte mest på att det var nästan alltid jag som kom på vart vi skulle åka och exet hakade villigt på.
Med helsingborgaren var det inte lika enkelt.
Han skulle jämföra priser i all oändlighet och vänta ..., medan jag själv kan välja resmål på fem minuter .. jag går mest efter prislistan och att det är lugnt.
Och sist, med pv .., så var det han som frågade mig om Irland och jag sa ja direkt.
Och så kom jag att tänka på vad din man sade om din stickemössa .., och vad Christina Alvner sedan svarade i en kommentar som fick mig att gapskratta .., och då tänkte jag vidare .., att han vet nog vad han vill ..-))

När i november åker ni?

Evas blogg sa...

Elisabet: Ja det är samma här, mycket jämförande så att säga :) Men vilket minne du har! Du kommer ihåg stickemössan. Ja han kan vara lite tjurig, han också :) Och när man är två tjuriga då kan det bli lite svårt stundvis. Men det brukar alltid rätta till sig på ett eller annat vis. Vi åker den 9/11 (el var det den (8:e) en måndag är det i alla fall.

Christina sa...

Oj vilket minne Elisabet har! Jag minns mössan men inte alls vad jag skrev i samband med den.

Hur som - resmålet ser härligt ut och att längta är halva nöjet, absolut. Vad härligt ni kommer att få det!

Panter sa...

Å, vad roligt! Det gör så mycket för sinnet att ha något att se fram emot.
Precis som du har jag letat och funderat, men jag väntar ett tag till så att jag mer säkert vet att jag kan åka. Längtar gör jag redan...

Vonkis sa...

Åååååååååååååååååååååååååååå

mossfolk sa...

Åh, underbart! Och det där med att längta och ha något att se fram emot, det är ju halva grejen! (ser jag att Elisabet redan skrivit, nu när jag kikar efter) Perfekt just i november dessutom.

Anonym sa...

Jag tycker halva nöjet är att längta och spara.Åker till Mallorca i september .Längtar enormt.Sparar tiokronor i PET flaska kul att se hur fort det ökar.KRAM Babsan

Cecilia N sa...

Utståbart att längta dit! *vill också*

Evas blogg sa...

Christina: Ja visst har hon?! Tror det var nåt med "hur ser han själv ut i mössa?". Ja att längta förgyller tillvaron. Jag hoppas det blir bra.

Panter: Ja det lättar upp vardagen lite. Håller tummarna för att du kan åka iväg på din resa!

Vonkis :)

Babsan: Härligt! Och vilket bra tips med 10-kronorna. Det ska jag ta efter.

Cecilia: Vilket härligt ord - utståbart!! Och jag har tagit fasta på tabletterna du rekommenderade. De ska jag köpa.

Evas blogg sa...

Mossfolk: Du hamnade mellan"stolarna". Ja visst är det härligt att kunna längta efter något. November är det optimala. Man förkortar vintern en aning. Och nov. är så mörk och tråkig så då kan man behöva sol och värme.

londongirl sa...

Det ser så härligt ut och jag är saker på att ni kommer att få det jätteskönt! Sonen och hans sambo och lilla barnbarnet var sååå nöjda med Egypten, hotellet, maten och människorna!
Visst är det härligt att ha något att längta till.

Hm...tior i en petflaska lät kul...det ska jag nog också börja med. :-)
Undrar just hur många man får in innan det är fullt?

Evas blogg sa...

Londongirl: Men så roligt, att de var nöjda! Ja det är fint att längta men just idag skulle jag inte ha något emot att få åka iväg till sol och värme och lata dagar. Det måste bli en hel massa tior det :)!