måndag, augusti 25, 2008

Två saker har jag gjort idag som jag aldrig gjort förut.

1. Gått med på Facebook (jag som aldrig skulle).

2. Vunnit en aktion på Tradera.

Oj, oj, oj - denna dator som styr mitt liv. Men kul är det!

19 kommentarer:

Bloggblad sa...

Ja, jag såg ju det idag... :) Själv tycker jag att det nästan är lite betungande med alla förfrågningar om alla tävlingar och utmaningar - som jag inte vill vara med i.

Jag har rent allmänt drabbats av datortrötthet... men jag återkommer nog.

Jeez sa...

oh, tänker du vara anonym?

Och bloggblad, man BEHÖVER verkligen inte vara med i allt som alla inbjuder till, tvärtom, det mesta inbjudet är inte så himla genomtänkt och peronligt som man kanske först uppfattar det som. Så blockera applikationer eller ignorera, det är lätt och det är inget som man lägger någon vikt vid!

Evas blogg sa...

Bloggblad: Och jag har precis fått tillbaka datorlusten. Har legat lågt hela sommaren. Skönt med ett avbrott ibland.

Jeez: Nej inte alls, ska vi vara vänner?

Jeez sa...

Såklart! :-D

Evas blogg sa...

Jeez: Vet ju inte ditt riktiga namn men jag heter Eva Grelsson.

Madicken sa...

NU är jag tillbaka i den krassa verkligheten bland scheman och måstegöras-listor..nåt facebookande blir det nog inte för min del...tror jag ;)

Evas blogg sa...

Madicken: Välkommen tillbaka! Jag sökte dig på Facebook men hittade dig inte, vilket jag förstår nu.

Madicken sa...

Här är mitt face :)

Evas blogg sa...

Madicken:-)

blyger sa...

Men det går inte så bra att adda dig för mig... Vadan detta?

blyger sa...

Men det går inte så bra att adda dig för mig... Vadan detta?

Evas blogg sa...

Blyger: Va?!

blyger sa...

På fejjan

Evas blogg sa...

Blyger: Skämtar du eller?

blyger sa...

Nä, alltså, du är med på facebook, eller hur? Och jag försöker adda dig. Men det går inte. Eller så är det nåt jag inte fattar helt plötsligt... Eller har du inte varit in och bekräftat? Eller vad är det som är skevt? Alltså, det är väldigt, väldigt, väldigt mycket skit på fejjan, virus och galenskap i form av inbrott på ens sidor, massutskick som man själv inte gör och som innehåller länkar till galna saker, så... att det inte går att adda kanske är en ny grej...? Jag har hört dem som försökt adda mig som jag aldrig sett förfrågan av ens...

Evas blogg sa...

Blyger: Ja det är ju allt detta som fått mig att tveka. Gick mest med nu för att snacka lite med mina döttrar. Vet inte om det är rätt forum för mig, blir bara stressad av det. Så, jag kanske tar bort sidan igen.

Jeez sa...

Jag har aldrig förstått det där. Jag har aldrig haft problem med massutskick, inbrott eller dylikt. Jag har inställningarna sådana att jag bara får mejl om det jag vill (vidarebefodrat från fb alltså), jag använder bara applikationer när jag vill och ignorerar annars osv. Visst är vi olika och alla måste inte vara på fejjan, men det är ju som överallt annars i världen -på internet och på jorden -att man får göra egna val.

För mig har det varit fantastsikt att få återupptäcka gamla och nya vänner och bekanta, ha lite "lagom" koll på varandra osv. Men det hela handlar förstås om inställning.

blyger sa...

Jeez: Jag håller med om att det är ett bra forum att ha kontakt m människor på, men jag gillar inte de problem som följer med... Får lov att byta lösenord med jämna mellanrum för att undvika intrång osv. Jag har vänner som skickat helt vrickade bifogade länkar som visat sig vara till direkt otrevliga sidor + sidor med virus utan att de själva skickat dessa länkar... Inte så kul att skicka viagrareklam till chefen, eller porrsidor till församlingsprästen utan att man själv står bakom det... Kanske... :-)

Evas blogg sa...

Jeez: Personligen har jag aldrig (ännu så länge) haft problem ded sånt som Blyger skriver om. Men andra har det, vad jag hört. Och visst är det en kul grej, fast jag blir lite stressad men det är ju mitt val, behöver ju inte bry mig om jag inte vill.