lördag, april 26, 2008

Sedan igår har jag besvärande nervryckningar under ena ögat. Ögat rinner och det är ömt i käken. Huvudet känns som om det är vacumförpackat.

Idag när jag stod på Apoteket för att köpa nässpray glömde jag bort vad jag skulle ha. Jag såg på hyllan med nässpray men kunde inte komma på att det var just det jag skulle köpa. Det var tomt inuti huvudet, eller för tätt åtslutet.

Slog upp detta med nervryckningar: "Inte ovanligt förekommande vid stress".

Hm.

Tror det får bli vila ett par dagar framöver.

11 kommentarer:

Lilla B sa...

ÅH, vilka fågelholkar! Har letat mycket häromkring utan att hitta några. En arbetskamrat har lyckats tubba en grannpojke att spika ihop några åt mig. Det lär stå 4 stycken och vänta på mig på måndag när jag kommer till arbetsorten.

Jeez sa...

Oj. Jag känner igen det där med att vara totalt blank i huvudet. Vila är nog en god idé!

Evas blogg sa...

Lilla b: Men nu sitter de här holkarna ihop, går inte att städa ur. Något jag inte visste när jag beställde dem. Undrar om man ska låta någon fågel bygga sitt bo där ändå?! Lycka till med dina holkar! Vilken tur att du fick tag på dem.

Jeez: Ja visst är det otäckt?! Vila är nog det enda som hjälper.

Lilla B sa...

evas blogg: Det där med urstädandet är inte så nödvändigt trots att folk säger så. Jag har en holk alldeles utanför köksfönstret och har sett hur fåglarna själva städar ur innan de flyttar in!
När jag en gång sett det struntade jag därefter i att gå ut och städa!

Anonym sa...

Men lilla gumman, du som borde ha lärt dig vid det här laget....

Efter allt vad du har berättat om dina engagemenang, butiken, hundpassning och du tar nog inte fram allt du gör i bloggen, vad kostar inte allt detta på dig?

Jag hade "snurr" i huvudet idag, förmodligen pga att jag tyckte att "nu är allt ok", nu kör vi på för fullt igen.

Ta det lugnt vännen!

Anonym sa...

Engagemang - sorry

Evas blogg sa...

Lilla b: Tack för att du berättar det! Jag har varit lite nojjig över dessa holkar och deras konstruktion.

Marskatten: Ja ibland glömmer man allt man lärt sig. Och det ger alltid bakläxor, på ett eller annat sätt. Nu ska jag verkligen ta mig en funderare över hur mitt liv ser ut, vad jag kan ändra. Detta blev en varningsklocka. Just nu längtar jag efter att det ska bli så pass varmt så vi kan bo i stugan. Tystnad är något jag längtar efter just nu. Ja att hitta balansen=svårt.

Jämtlandstösen sa...

Ja, ibland blir det för mycket. Blir lätt så på våren också när ljuset återvänder att man blir uppe längre på kvällarna och sover mindre. Samtidigt ger ju ljuset energi också.

Evas blogg sa...

Jämtlandstösen: Ja där sa du något viktigt. Jag tror också det kan handla en del om vårljuset som ger en energi och i och med det känner man inte efter när det börjar bli för mycket. Sen blir det totalstopp istället.

Anonym sa...

Läste du mitt inlägg "Afasi"... läskigt hur hjärnan gör....
Vila är det nog som fattas dig, kroppen är ju faktiskt väldigt smart, den drar ur kontakten ifall vi inte lyssnar!
/Lena

Evas blogg sa...

Lena: Så rätt så! Kroppen säger ifrån.