onsdag, september 12, 2007


Idag är en annan dag - mest bara en molntuss på min inre himmel. Tack för alla konstruktiva svar angående gnällighet! Och nu vet jag, ännu säkrare, att vi alla har och får ha "gnäll"dagar, bara de inte blir en del av ens personlighet.

Idag har däremot molnen utanför fönstret varit tunga och mörka, regn och blåst. Jag har skjutsat runt min mamma på olika affärer och det kändes riktigt bra. Hennes tacksamhet över denna skjuts gjorde mig glad och vi hade dessutom en trevlig stund tillsammans.

Jag gjorde en annan människa glad, dessutom storhandlade jag mat och köpte två snygga polotröjor för ett rimligt pris. Och terminens första uppgift är inlämnad.

Och två roliga saker väntar på fredag: Vår yngsta kommer hem efter tre månader på Island! Vi ska på fest med en massa härliga människor.

It's a sunny day!!

10 kommentarer:

Jämtlandstösen sa...

Vilken kul helg du har framför dig! Vad ambitiöst, att du redan lämnat in en uppgift på din kurs. Imponerad! Här har studierna knappt inletts än, läste lite i coachingboken idag. Så jag ligger efter:-)Men i helgen blir det föreläsningar.

Blyger sa...

Strålande!!

Lena sa...

Underbart med efterlängtad återkomst! ...min dag blev INTE under filten på altanen. Först hade jag två timmar på skolan, fortfarande strålande sol när jag kom hem. Snabblunch, sen tänkte jag vila en stund i soffan med "skol-bok"-deckare som ska plöjas igenom och sen analyseras. Helt plötsligt kommer regnet och jag missade sollapandet!??
Min rapport, som jag håller på med i SH, börjar gå att knyta ihop, nu är den i endast ett dokument, så slutet närmar sig.
VAD det är härligt när något är klart, som din inlämnade uppgift. Man kan höja blicken och se hemmets göranden och njuta av att ta en fika i solen, planera gardinsömnad till köksfönstren ......
/Lena

Annika sa...

Helt OK att gnälla och känna sig nere, och låta andra få veta det...Bra, tycker jag!

SÅ roligt med din dotter som kommer hem. Eva, jag förstår att du gläder dig väldeliga!!

BRA att den här dagen känns bättre för dig (det gör den för mig också som hade en rikig "Murphy's law" dag igår)

Fin bild!!

bollebygdsbo sa...

Här hos mig har det varit bra väder.
har hängt ut tvätt som får hänga tills imorgon.
Förstår att du ser fram mot helgen som kommer.
"Att vänta en glädje är också en glädje" som jag läst någonstans.

Evas blogg sa...

Jämtlandstösen: Ja här blev det verkligen en rivstart. Inlämningsuppgift denna vecka, som föranledde till pluggande av delar av fyra böcker och ett kompendium. Det blev lite svettigt så att säga. Skönt när det är gjort. Vi har inte fått vår föreläsning än och det känns lite svårt att greppa ämnet utan en sådan. Hoppas du får givande föreläsningsdagar.

Blyger: Inte för att jag vet vad som du menar med strålande men....jag säger ja!

Lena: Ja visst är det?! Någon dag ledigt innan nästa uppgift. Lycka till med din rapport!

Annika: What's Murphy´s law?

Evas blogg sa...

Bollebygsbo: Åh vad härligt att kunna hänga ut sin tvätt! Det luktar så gott. Så sant, det finns en glädje i det också.

Elisabet sa...

Jag håller med om tvätten .., det är det jag nästan saknar mest från hus-tiden.

Eller det ÄR nog det jag saknar mest.

Anonym sa...

Jag förstår din glädje när den efterlängtade kommer hem. För ett år sen var ju våran Jonatan på de stora haven...usch vad fort tiden går...och det var skönt när han kom hem igen.

Evas blogg sa...

Elisabet: Ja tänk det saknar jag också. Känslan av att få mangla lakan som doftar frisk luft, det är fin!

Gunnel: Ja det ska bli härligt att återse henne igen. Tre månader - vips så var de över.