lördag, maj 12, 2007

Synd

...att inte The Ark kom bättre än på 18:e plats. De var klart mer kompetenta än så. Jag och grannen hade bestämt att vi skulle åka till finalen om Sverige vann, men nu blev det inte så.

Låten som vann var helt OK men besviken är jag, om det nu är något att ojja sig för.

Hur viktig är en Schlagerfestival, egentligen?

Men vi hade en trevlig kväll, pajen och vinet var gott, så

jag klagar inte alls,

inte det minsta!!

11 kommentarer:

JULIE K sa...

Jag såg det inte. Tycker slagerfestivalen har forændrats. Det er før många lænder och, ja jag vet inte om musiken lengre er den det fokuseras på.

Blyger sa...

Ja, nog var det lite snopet att de hamnade så sångt ner i placeringen! Tänk, jag såg några "tyckare" i TV-program under veckan och de trodde stenhårt på att The Ark antingen skulle vinna eller komma bland de fem bästa... Det blev inte riktigt så... Det verkar som att östländerna sympatiröstar på varandra. Samtidigt kan man undra om det kan vara så att vi har olika slags musiksmak på olika håll i Europa. The Ark med dansbandsstuk kanske är helt främmande på andra håll i Europa... Jag gillar dem i alla fall! :-)

Evas blogg sa...

Julie: Nej det har du rätt i, känns som om länderna kompisröstar, kanske en massa strategi i det hela, istället för musik.

Blyger: Ja det är skillnad på musiken, öststatsländernas musik känns mer rockig. Men jag tror ändå att det handlar om mer än musik i röstningen. Må det så få vara men snopet kändes det. Jag gillar också The Ark.

Anonym sa...

Hade den på i bakgrunden men lir bara så sur lite är kanske lite dålig förlorare Ha enbra söndag. /pimpim

Evas blogg sa...

Pimpim: Ja men visst kan man bli besviken, den hade ju förhandstippats som minst trea (Sverige alltså). Tack detsamma!!

Anonym sa...

Skriver som jag nyss skrev hos Elisabet att dom kan lägga ner hela jippot. Lägg pengarna på något vettigare. Nu är jag surkäring...men det står jag för den här gången :O)

Evas blogg sa...

Gunnel: Kör hårt! Man får vara surtant, det är uppfriskande att säga vad man tycker. Och jag kan hålla med dig!! Surkärring ggr två!!

Ingela sa...

Min 8-åring sa: Men mamma, det är ju inga glada sånger! Jag håller med. Svårmod, nöd och akut smärta var det som dominerade ESC-låtarna. Förutom de rena idiotierna. Jättetrist.

Evas blogg sa...

Ingela: ja inte var det några höjdarlåtar direkt.

Ingela sa...

Jag tittade inte utan lyssnade på radio och då tappade flera nummer totalt innehållet om det nu fanns något...

Evas blogg sa...

Ingela: hahaha...innehåll, ja kanske i några!