fredag, mars 02, 2007

Let's dance

Ja inte vet jag.....
jag kanske låter gnällig men...
jag blir så less på att se en fullständigt oduglig dansör fredag efter fredag. Är det kul att ha honom med? Är det rätt mot de övriga deltagarna som kämpar på? Och varför slutar han inte självmant?! Jag pratar om Lasse Brandeby, har den mannen ingen som helst självaktning?

18 kommentarer:

Bloggblad sa...

Hallå hallå! Du verkar nästan helt anonym bakom de svarta glasögonen!

Jag håller med, även om det är en lek är det taskigt mot dem som verkligen kämpar och försöker bli bättre. Och när han inte ens vill själv... att han inte överlåter sin plats?

Evas blogg sa...

Ja, jag trodde han skulle åka ikväll men icke! Jag bytte just bild, vill vara lite anonym.Min förra bild var jättestor och jag vill inte se den varje gång jag öppnar bloggen. Nån måtta får det va!! Man kan väl inte sticka ut för mycket!!! Eller?

Elisabet sa...

Jag håller med. Det är ju ingen idé alls att tävla eller träna .. ,patetiskt blir det ju och ojuste mot de övriga.
Vore jag i hans kläder skulle jag låtsas bli sjuk eller nåt ..

Såg din fråga hos mig om bilden?
Men den är ju bra.
Visst har du fixat det?

Elisabet sa...

Jaha ..., nu ser jag.
Men kan du inte gå in på fonts och nånting .. och liksom flytta upp den på nåt vis?

Evas blogg sa...

Elisabet: Ska testa lite. Men han var ju sjuk för två veckor sen och ändå var han med!!!

Anonym sa...

Håller fullständigt med dig!

Där sitter vi - döttrarna, jag och ibland A - och ser på TV-programmet, röstar och hoppas. Vad händer? Jo, det är den klart sämsta dansaren som stannar kvar samtidigt som det är ett hån mot de övriga dansarna, den egna danspartnern, juryn samt hela upplägget som sådant för att inte tala om alla tittarna som ringer och tror på en "riktigt" tävling.
Tycker nästan lite synd om mina döttar - och alla andra - som hoppas på en rättfärdig utgång - VARJE fredag!


Samuel

Evas blogg sa...

Samuel: Ja man ska väl inte elda upp sig för dessa I-landsproblem men...jag gillar dans program, tycker det är så roligt att se deras utveckling och då känns dennne man som ett hån mot alla de andra.

~Karin Långström Vinge~ sa...

Ja. Varför hoppar han inte av? Får dom inte det?

Anonym sa...

Hej nu har jag hittat hit. Min blogg har oxå strulat.
Önskar dig en trevlig helg. /pimpim

Kaffebönan sa...

Men Eva då har du oxså dåligt tålamod.. nu funkar blogg.se och jag har i alla fall fått in lite nu.
Allt tar sin tid och att blogga är väl inte hela världen.. finns annat som man kan hitta på.. så tycker i alla fall jag.
Roland mailade mej och frågade sent i gårkväll hur jag såg min blogg och om eventuella problem, vilka jag skrev ner till honom.
Jag har oxså haft denna sorten blogg innan, men bytte.. tänker inte gå ifrån min Kafferast i alla fall. Alla är vi olika och väl är väl det :-)
Jo den där Brandeby kunde ju själv meddelat att han inte ville vara med längre.. visserligen bad han om att inte rösta på honom, men folk är som galningar och gör motsatsen..
Synd att andra ska få åka för att en är "favorit".. tror det är ett spel för gallerierna och folk gör det på pint kiv. Var inom på bloggen på tv4 igår och läste inläggen där.
Ha det nu så skönt och en fin helg.
Kramkram

Julie K sa...

Hei og grattis med ny blogg. Tror det er bra du får ny. Er ju inte alltid så lett å få kommentert til deg, men nu blir det vel bra. Ha en fin lørdag : )

Inkan sa...

Lycka till med nya bloggen!

Angående "dansören" så kan jag inte tycka till- det är ett program jag inte tittar på.
Inte min 'cup of tea'
Jag kan bara inte engagera mig i den typen av underhållning.

Anna sa...

Jasså, du har bytt blogg? Jag ska vara ärlig å säga att jag tänker på det samma. Nu har det krånglat för mycket!! Ha det så bra. Anna

en liten tant sa...

Kan de verkligen ha skrivit på kontrakt som förbjuder dem att hoppa av? Eller är alltihop bara ännu en välregisserad kampanj för tv4 och en artist som välkomnar publiciteten?

Evas blogg sa...

Karin: Jag tror de har skrivit på kontrakt men det är ju helt vansinnigt, han vill ju inte ens vara kvar.

pimpim: Ja jag är less på att det strular i tid och otid, så gick den så otroligt långsamt. Ok, ett I-landsproblem men jag vill att saker ska funka, annars får det vara. testar den här ett tag nu.

Kaffebönan: Jag bytte p g a (se ovan). Jag tycker det är kul att blogga och eftersom jag är "ensamarbetare" så är detta ett forum för mig att umgås. Ska testa denna ett tag nu. Ja visst är det märkligt, jag tror folk blir ännu mer truggade när någon ber om att inte få röster. Ha det bra själv!!

Julie: Ja jag vet ju att du ofta haft problem med att komma in på min blogg. Hoppas det ska bli bättre nu! Tack detsamma!

Inkan: Tack! Jag tycker det är kul att se på dans, inte att utöva dock. Ser sällan på Tv men det här är så där lagomt underhållande.

Anna: Tack detsamma. Ja jag tycker den här känns roligare att jobba i, du kan välja text, färg m.m. Om man nu gillar det, vilket jag gör.

En liten tant: Ja man kan ju undra. De får ju i alla fall tittare!

Anonym sa...

Jag har svårt för den karln. Nu såg inte jag programmet igår men jag tyckte att han skulle ha åkt ut innan programmet startade, dvs han skulle aldrig ha fått varit med!!

Anonym sa...

Usch nu lät jag väldans elak...men som sagt...jag har svårt för honom. Fast han kanske är jättesnäll och trevlig...hoppas det :O)

Evas blogg sa...

Gunnel: Man kan inte älska alla här i världen! Han är väl inte direkt min stora idol heller, men helt OK, i andra sammanhang.