torsdag, mars 08, 2007

Igår skrev Pimpim om sitt besök hos frissan, hon fick ligga i en massagestol!! Vilken känsla, tänk att någon fixar med ens hår samtidigt som man får massage. Jag skulle somna på direkten.


Idag var jag hos min frissa, hon har ingen massagestol men tänk vad jag tycker det är härligt när något fixar i mitt hår. Undrar om man har en massa avslappningspunkter i huvudet? Det är rena sömntablettsdundret när någon berör mitt huvud på ett mjukt sätt.Jag höll huvudet högt, nickade inte till en endaste gång och nu ser min frisyr ut som Leilas, på bilden ovan.18 kommentarer:

Elisabet sa...

Men heja Eva!!
Får vi se en bild nu ...-)

Grattis!

Evas blogg sa...

Nä, inte på mig. Leila är mycket snyggare. Du får tänka dig den frisyren på mig. Ha det så gott!!

Anna sa...

Mmmm, så skönt när nån pillar i huvet på en...längesen jag klippte mej nu. Men, den där frisyren tror jag skulle kunna passa mej oxå...snygg! Hur går det m pluggandet? Vad läser du nu? Anna

Torun sa...

Fin frisyr. Uppklippt är snyggt. Dottern går frisörlinjen så jag är himla lyckligt lottad att få bli klippt av henne - och försöksperson på samma gång! Sista gången hon klippte mig blev det militärklippning, avslöjade hon i morse. Vad som menas med det? Jo, väldigt uppklippt längst upp på hjässan, lite fyrkantigt. Och visst,visst, jag var liite fundersam först, men nu har det gått tre veckor, och frisyren har "satt sig".
Förresten, något annat som i mitt tycke njutningsmässigt går att jämställa med att någon tvättar ens hår är - manuellt borttagande av tandsten, mellan tänderna!

Ingela sa...

Pill i håret är nästan det skönaste som finns. Och när frissan skär i håret med kniv...det är så härligt när det småluggas lite.

Madicken sa...

Jag besöker ju nästan aldrig frissan men får hårbottenmassage när jag är på ryggmassagen. Det ÄR härligt!

Gunnel sa...

Tror de flesta tycker om att bli pillade i håret och skallen.
Jag brukar göra det på barnen på jobbet och dom verkligen njuter. Dom blir hur lugna och goa som helst

Evas blogg sa...

Anna: Jag klipper mig ganska ofta, det blir så flurigt så fort. Jag har inläsning på judendom/kristendom, tenta nästa lördag. Men jag ligger lite efter, sportlovslediga barn och svårt att koppla bort från allt.

Torun: Men så perfekt, en dotter som ska bli frissa! Det skulle jag behöva, tänk så billigt det skulle bli! Men du, borttagning av tandsten det gillar inte jag, det gör ju ont!!

Ingela: Ja pill i håret är ju rena sömnmedlet, fast luggandet, nja, det får mig mer att vakna till. Kanske bra som man inte sitter och nickar till!

Madicken: Både hårbottenmassage och ryggmassage, men så helt underbart!!!

Gunnel: Ja det är nog så. Men vilken bra sak att göra på överaktiva människor, inte bara barn. Man kanske ska starta det som stressrehabilitering!

Ninni sa...

Snygg frissa!
Pratade med min man förut han är i Tallinn (nu på väg därifrån) han hade först varit och klippt sig och sen varit iväg och fått över en timmes massage, det hade varit gött sa han...tror jag det!

Ha en skön fredagskväll,kram

Evas blogg sa...

Ninni: Tack! Ja det lät inte illa det, han lär väl må toppen när han kommer hem!! Ha en skön kväll du också!

Bloggblad sa...

Vi har en massagestol på jobbet - där jag tillbringar rätt mycket rasttid. Men det vore stört omöjligt att få håret fixat i den samtidigt. Var det inte före? När jag reser mig från stolen är mitt hår en enda härva.

Evas blogg sa...

Vad härligt, massagestol på jobbet. Men...om håret blir en enda härva..nja då skulle jag nog ta det efter arbetstid, när jag sen ska gå hem!!

svartvitan sa...

Nämen har du bytt blogg. Själv har jag tappat lusten när det bara strular på blogg.se. Är det en anledning till att du bytt? Jag kanske också byter. Har du gjort en koll var det är bäst?

Evas blogg sa...

Svartvitan: Ja, det är därför jag bytt. Tycker det har strulat så mycket och så har den gått alldeles för långsamt, hakat upp sig...Jag blev bara arg när jag satt och skrev och det är inte bra, bloggandet ska vara roligt. Den här funkar, hitintills mycket bra, kan rekommendera den!

Elisabet sa...

Att bli pillad i håret är det absolut bästa jag vet. Min mamma också.

Alltid när besöker henne, drar jag med håååårda tag genom hennes tjocka hår. Hon somnar nästan bums ..-)

Evas blogg sa...

Elisabet: Ja, det är sömnvarning. Jag reagerar precis likadant, finns inget som får mig så avslappnad och sömnig.

JULIE K sa...

Åja det er så utrolig skønt at vara hos frisøren. Nær man blir tvættat og masserad i huvudet, åååå så skønt : )

Evas blogg sa...

Julie: Instämmer!!